Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Asiat joista huomaa etten ole enää parikymppinen

Täytin viime sunnuntaina 29-vuotta. En ole enää parikymppinen, vaan vuotta vajaa 30. Aika hurjaa. Kolmekymppinen on iän puolesta jotenkin oikeasti aikuinen, ei enää tytön heitukka.

Asiat joista huomaa etten ole enää parikymppinen 

Elokuvien katsominen illalla on välillä hyvin haasteellista. Silmät meinaa luppasta, vaikka miten olisi hyvä pätkä menossa. Jossain vaiheessa oli aika, että ihan sama mitä katsoi, kello 23 tämän muijan silmät rupesi pilkkimään.

”Sillon kun mie olin nuori/pieni”. Monta kertaa eri asiayhteyksissä olen kyseistä lausetta sanonut. Sillon kun olin koulussa ei ollut kaikenmaailman älylaitteita vaan vanha kunnon liitutaulu! Muutos on pysyvää, mutta jotenkin säälikin miten teknologia on ottanut liikaakin valtaa juurikin esim. kouluissa.

Nuorena jaksoi rellestää vaikka parikin päivää putkeen ilman jälkitauteja. Nykyisin krapula kestää vähintään 2-päivää, vaikka olisit miten juonut illan mittaan vettä, ottanut särkylääkkeen ennen nukkumaan menoa ja syönyt.

Kasvot on pestävä joka päivä ja myös rasvattava. Parikymppisenä ei ollut mikään ongelma mennä nukkumaan meikit naamassa. Nykyisin en tee sitä koskaan. Poislukien silloin kuin nukutin vauvaa perhepetiin ja itse nukahdin sinne myös haha!

Jatkona edelliseen, parikymppisenä kasvojen hoitorutiinit oli tyyliin ”joku putsari mikä kaupasta löytyy ja joku rasvaus jos muistan”. Melkein kolmekymppisenä seerumi, päivävoide, yövoide, kasvovesi ja silmänympärysvoide on päivittäistä. Siihen päälle kasvonaamiot, kuorinnat. JA siltikin kaikesta puunauksesta ja hoidosta huolimatta ne perkeleen juonteet alkaa näkyä.

Meikkausrutiinit ovat muuttuneet todella paljon. Parikymppisenä ostin pelkästään halvimpia mahdollisia tuotteita ja lemppari oli esim. mattamousse. Nykyisin on ihan ok ostaa 40e meikkivoide.

Mieluummin vähemmän laatua kuin huonoa enemmän. Nuorena ostin silmät kiiluen halpoja käsilaukkuja, kenkiä, vaatteita ja vaikka mitä. Nykyisin omistan paljon vähemmän tavaraa, mutta laadukkaampaa. Toki kaapista löytyy myös ”halppiskamaa”, mutta esim. laukuissa en edes katso enää parinkympin veskoihin. Kirpputoreilla olen käynyt aika nuoresta saakka ja niitä suosittelen ihan kaikille. Sieltä on kivempi ostaakin niitä ”halppiskamoja” ,kuten vaikka blogin profiilikuvassa oleva paita on hm:n ja maksoi kirpputorilla 3e.

Ja tietty ne isoimmat jutut; parikymppisenä olin sinkku ja asuin 26-neliön vuokrayksiössä. Harrastin bilettämistä ja pöydillä tanssimista. Söin miten sattuu. Olin töissä hampurilaispaikassa. Nykyisin miulla on mies ja kaksi lasta. Asun 90 neliön omistusasunnossa. Harrastan aktiivista arkea, liikuntaa vaihdellen ja se on miulle elämäntapa. Olen hoitovapaalla ja nautin olla lasten kanssa kotona, vaikka perseestä olevia hetkiä toki myös mahtuu mukaan. Miulla on vakituinen työpaikka odottamassa ja sivutyönä blogin kirjoittaminen.

Toppi Vero Moda/ Housut Vila / Laukku Lv / Kello Tommy Hilfiger

Ainiin ja tietty se, että tälleen vajaa 30-veenä olen tullut paljon mukavuuden haluisemmaksi. Kengistä valikoituu mieluummin päälle matalat. Kuvissa olevat vaatteet ja kengät miulla oli päällä rimpsalla viime viikonloppuna. Tyyliin puhalsin pölyt kengistä, joten korkkarihommat ei ole enää miun heiniä :D. Haluan pukea sellaisia vaatteita, joissa miulla on hyvä olla. Parikymppisenä sitä ehkä mietti enemmän mitä muut miettii.

Mistä asioista sie huomaat ettet ole enää ihan tytteli? 

Mukavaa viikonloppua <3

Lue myös:

Ulkonäön muutos 10-vuodessa

Kommentit (2)

  1. Nimetön

    Tuttuja juttuja osa! 😀

    Itse huomaan olevani ihonhoidon kanssa lepsumpi, kun parikymppisenä. Käytin silloin rahojani kaikenmaailman aineisiin, kalliisiin meikkeihin jne, sillä minulla oli aknea. En mennyt koskaan meikit naamassa nukkumaan, minulal oli tarkat rutiinit, miten naama kuului puhdistaa.

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Heh kiva että pystyit osaan samaistumaan :). Akne varmasti vaikuttaa hurjasti aineisiin ja meikkeihin, mukava että pääsit vissiin siitä eroon 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.