Arkivapaa perjantai meidän kanssa

Käyn töissä 4-päivänä viikossa ja yhtenä arkipäivänä olen kotona. Tässä arkivapaa meidän kanssa joka oli viime viikolla perjantai.

Herätys kello soi 7.30. Painoin torkkua ja mies nousi tekemään esikoiselle aamupalaa. Hetken kuluttua tultiin Taaperon kanssa myös keittiöön. Annoin neidille aamupalaa jonka jälkeen lapset katsoi hetken Pipsa Possua yhdessä ennen kuin mies vei esikoisen esikouluun 8.30.

Jäätiin neidin kanssa kotiina ja otin itsekin aamupalaa. Sain inspiraation tehdä pitkästä aikaa itse muovailuvahaa/sormivärejä ja mentiin neidin kanssa niillä lääräilemään kylppäriin. Laitoin samalla pyykit pyörimään.

Piirtelyn jälkeen tein Miinalle pesut kodinhoitohuoneen käsienpesualtaassa ja hän jäi lopulta kylpemään siihen about puoleksi tunniksi. Oli ihana kun ei ollut kiire mihinkään.

Kylvyn jälkeen tein 15:n minuutin tanssitreenin youtubesta joka piti keskeyttää pari kertaa kun mm. neidin heppalelu piti kaivella sohvan alta.

Miina vaati ”jumppa pois” joten 15 minuuttia treeniä sai riittää. Sen jälkeen hengailtiin jotain yleistä, pötköteltiin meidän sängyssä ja mussutettiin.  Kävin laittamassa pyykit kuivausrumpuun sekä toisen koneellisen pyykkiä pyörimään.

Laitoin Pipsa possun pyörimään tytölle ja rupesin itse laittautumaan.

 

Syötiin lounas vaille 12 ja vein Miinan nukkumaan rattaisiin.

Mies tuli salilta ja sanoi, että tiet on niin karmeassa kunnossa lumisateen jäljiltä joten ei kannata lähteä ajamaan autolla. Meni hermo ihan totaalisesti, miun piti mennä tallille ratsastamaan joten sekin piti jättää väliin. Oli muitakin suunnitelmia johon olisi tarvinnut autoa, joten moni juttu meni ihan pieleen. Kiukuttelin.

Esikoinen tuli 12.30 esikoulusta ja hän halusi tehdä rauhassa legoja, joten luin Me Naiset lehteä. Luin hetken sohvalla ja menin sitten esikoisen huoneeseen ja kyselin samalla kuulumisia.

Olin lopettanut kiukuttelun ja päätin että lähdetään keskustaan linja-autolla joten valmistauduin siihen.

Mentiin linkkipysäkille vähän vaille 13.30 ja odotettiin karmivassa lumituiskeessa yli vartti bussia.

Ensin käytiin Kaarto Kids&Lifestyle myymälässä isossa myyssä joka lopettaa ihan kohta. Miina heräsi ja katsottiin yhdessä valikoimaa läpi. Meillä oli sinne lahjakortti ja ostettiin sillä Taaperolle hänen valitsemansa nopsupopsun mekko ja meille yhteiskäyttöön ihana koru <3.

Esikoisen toiveesta käytiin Arnoldissa ja syötiin lakritsi original donitsi kolmeen pekkaan. Sen jälkeen käytiin glitteristä miulla ponnareita. Neidillä oli nälkä joten mentiin ostamaan rinkeli ja smoothie kaupasta.

Ei huvittanut lähteä vielä kotiin, joten käväistiin vielä kappahlissa. Ison myyn leikkipaikan kautta sitten linkalla kotia.’

16.30 kotona

Esiteltiin miehelle kaupungin hankinnat ja ruvettiin pikkuhiljaa syömään päivällistä.

Siivoilin keittiötä ja laitoin iltakahvin porisemaan.

Katsottiin Armanin Pohjantähden alla jakso ja hengattiin sohvalla. Katsottiin vielä toinenkin jakso jonka aikana tehtiin esikoisen kanssa esikouluaiheista tehtäväkirjaa.

Ohjelmien jälkeen lähdin koiran kanssa n. 20-minuutin hölkkälenkille.

Lenkin jälkeen tehtiin lasten iltapuuhat; iltapala, pesut ja iltasadun kautta nukkumaan vaille 21.00.

Jaoin blogipostauksen facebookissa, instagramissa ja tein muut somehommat. Pesin ja rasvasin kasvot.

N. 21.30 ruvettiin katsomaan miehen kanssa leffaa ja söin samalla iltapalaa.

Leffan jälkeen luin vielä hetken lehteä ja nukkumaan 23 jälkeen.

 

Sellainen oli meidän vapaapäivä viikko sitten <3. Tykkään niin paljon viikoista jolloin perjantai on vapaapäivä. Tänäänkin itseasiassa on vapaata ja suuntaan lasten kanssa Kajaaniin siskoni luokse. Oikein kivaa viikonloppua!

 

Lue myös

Arkivapaa meidän kanssa

Arkivapaa päivä meidän kanssa

Palkaton vapaapäivä

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *