Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

ARKIPÄIVÄN ASU 1

Monesti blogeissa asukuvat ovat sitä viimeisen päälle kamaa, blurratut taustat, huulet tötteröllä ja sitä rataa. Ajattelinpa tehdä postaussarjan Arkipäivän asuista! Asuja, joita käytän ihan perus arkisin. Asuja, joita ei ole sen enempää mietitty vaan ihan otettu työaamuna vaatehuoneesta.

Mekko Nosh

Neule Henri Lloyd

Kengät Tommy Hilfiger

Legginsit Bjorn Borg

Noshin mekko näkyi ensimmäisen kerran vuosi sitten 18 x jatka lausetta postauksessa. Hassua, että vuosi sitten toukokuussa oli noinkin lämmintä. Nyt eletään melkein kesäkuun puolta ja vielä tyyliin viikko sitten tuli lunta taivaalta. Tällä viikolla ensimmäistä kertaa Joensuussa oli niin lämmintä, että ulos pystyi laittamaan ballerinat -ihanaa <3.

Tommy Hilfigerin tennarit ovat palvelleet jo monta vuotta, laatu on kyllä tosi hyvä; olen ihan hurauttanut ne pesukoneessa, eikä liimaukset tai muutkaan ole menneet miksikään. Legginsit on itseasiassa treenitrikoot, mutta niin kivat päällä ja mattaisen mustan värin takia ei arvaisi niiden olevan oikeasti treenivaate.

Viime viikonloppuna oltiin Tampereella ja tänä viikonloppuna käydään kummipoikani synttäreillä. Muuton jälkeen ei ole pahemmin luppoaikaa ollutkaan, mutta tästä se tasaantuu pikkuhiljaa. Oikein kivaa viikonloppua <3.

Mitäs mieltä olette tälläisestä postausidea sarjasta, ihan perus arkiasuista?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.