Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

ARJEN KUULUMISIA

Arjen niitä näitä kuulumisia tykkäilen lukea muidenkin blogeista ja tässäpä ihan kuulumisia ajatuksen virralla.

Oltiin pari viikkoa sitten koko konkkaronkka vatsataudissa ja nyt jälkitauti pärähti minimieheen kuumeen -ja molemmin puolisen korvatulehduksen muodossa. Juuri sama pöpö mikä Eetun hoitokaverilla oli hetki sitten. Huomasin miten pari päivää sitten Eetu halusi nököttää kainalossa, eikä juosta hulluna ympäri sohvaa joten siitä jo arvasin kohta taudin olevan päällä. Viime perjantaina hoidossa oli kuulemma vain 4 lasta, eli todellakin joku pöpöbuumi meneillään. Minillä on elämänsä aikana ollut aikaisemmin vain kerran korvatulehdus, eikä yleensä ole koskaan kipeänä. Joku superpöpö siis liikenteessä. Kyllä näissä tilanteissa liputan vakuutuksen puolesta, lääkkeisiin ja lääkärikäyntiin upposi siemo summa. Ei todellakaan kiinnostaisi sairaan lapsen kanssa mennä nököttämään päivystykseen tai soitella soittoajoilla kunnallisille.

DSCF3303

DSCF3302

DSCF3296

Mies on tämän viikon iltavuorossa joten saatiin tehtyä melkein läpsystä vaihdolla hoitovuorot, tulin pari tuntia aikaisemmin kotia 14 aikaan ja mies lähti polkemaan kohti omaa työiltaa. Inhottavaa olla aamupäivä töissä kun tietää toisen olevan ihan kipeä :(. Samalla laillahan mieskin osaa hoitaa, mutta silti. Miun pieni.

Viikon sisään meillä on käynyt muutamia paskoja momentteja, mutta jospa se tästä taas. Viime viikolla oli kunnon maanantai kun lempparitakin vetoketju hajosi ja kotiin polkiessa tipahti pyörästä ketjut. Pyörää taluttaessani huomasin omasta mielestäni hieman epämääräisen näköisen, pelottavan oloisen tyypin joka tuprutteli tupakkaa posket lommolla ilman hattua ja hanskoja. Taluttelin pyörääni ja sama mies kysyi tarvitsenko apua. Hän laittoi ketjut paikalleen ja pääsin jatkamaan matkaa. Kiittelin häntä vuolaasti, että onpa mukavaa kun on olemassa vielä mukaviakin ihmisiä. Siitä taas huomasi miten ensivaikutelma voi pettää.

Viime viikolla ketjujen tippumisen lisäksi kävi myös isompia asioita kun autosta hajosi laturi ja miehen lähipiiristä nukkui eräs henkilö pois. Surutyötä ja valmistautumista siihen olivat tehneet jo pidemmän aikaa, mutta eihän se koskaan hyvältä tunnu. Itse en harmillisesti kyseiseen henkilöön pahemmin ennättänyt tutustua, joten voin vaan parhaan mukaan olla miehen tukena ja kuunnella. Autoasiaan palaten, oltiin siis ilman autoa viime perjantaista tähän päivään asti. Anoppi lainasi autoa viime viikonloppuna niin päästiin isosti kauppaan –ja kahdestaan. Vähänkö oli ihanaa vaihtelua hoitaa kauppareissu kaksin!

Lauantaina koittaa iiiiihana hetki kun menen tyttöjen kanssa Lunta Ilosaaressa tapahtumaan ja arvatkaapas kuka on esiintymässä? Antti Tuisku! Niin ihanaa hihii. Aikaisemmin en tykännyt, en sitten yhtään koko heeposta, mutta Vain elämää ohjelman jälkeen löysin Tuiskun ihanuuden. Niin ihana, eläväinen, positiivinen tyyppi. Antin lisäksi odotan myös JVG:n keikkaa ja Amorphistä olisi myös kiva käydä kuulemassa. Miulla on vaan hirveä asukriisi, niinkuin aina ihmisten ilmoille lähtiessä. Asusteet tiedän, mutta vaatetusta en.

suklaa

Viikon ajan ruokailut ovat menneet melko perseelleen suoraan sanottuna ja olo on sen mukainen. Salillekaan en ole päässyt kun ruokkista en ole lyhempien päivien takia voinut pitää. Ainoa mahdollisuus olisi herätä kukon pieraisun aikaan ja käydä ennen töitä reenaamassa, mutta olen liian mukavuuden haluinen ja rutinoitunut. Normiaamut menee miulla niin samalla kaavalla, että jotenkin tuntuisi todella oudolta kun pitäisikin lähteä polkemaan tuntia ennen töihin. Kysäisin tänään työkaverilta että onko populaa aamuisin salilla ja rauhallista kuulemma on. Ehkä teenkin joskus ihmiskokeen ja kokeilen varhaista aamusalia…

Onko teidän perheeseen  tarttunut vielä tämän vuoden pöpöjä?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (2)

  1. Nimetön

    meidänkin päiväkodissa on ainakin kovaa kuumepöpöä liikkeellä, oma lapsi sairastui ryhmänsä viimeisenä pöpöön viime perjantaina ja vieläkään ei ole täysin terve 🙁 nyt sairastuin itse samaan tautiin – ihan kamalaa kun on kova kuume, heikko olo ja vielä ripuli vatsanväänteineen :((

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Höh voi ei :/ paranemista siulle!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.