Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Anastasia Dipbrow Pomade

Iltaa! Tänään teki mieli kirjoitella pitkästä aikaa tyttöhömppää ja kysyinkin instagramin puolelle kummasta kirjoittelen ensin: kengistä vai meikistä ja kosmetiikka sai tällä kertaa ensimmäisen äänen joten tästä tulee:

Olen meikannut kulmakarvani monen monta vuotta, koska en valitettavasti kuulu niihin henkilöihin jotka omaisivat kauniit tummat piirteet. Päinvastoin; ilman kulmakarvojen piirtämistä tunnen itseni ihan nakuksi, koska kulmat ovat niin vaaleat. Värjäys ei pahemmin auta,  koska karvoja on niin vähän.

Kulmakynä oli vakkarivälineeni todella pitkään, sen jälkeen siirryin Seppälän kulmakarvaväri palettiin jota käytin tähän kesään asti. Kesäkuumalla naamani tuntui sulavan ja kaikki meikki valui pois. Luin monta hyvää arvostelua Anastasia dipbrow pomade tuotteesta joten päätin ostaa sen testiin. Kyseessä kun on vedenkestävä kulmaväri.

anastaciadipbrown

anastasiadipbrowpomade

anastasiadipbrowpomade2

Tilasin Anastasia dipbrow pomaden Bangerheadin verkkokaupasta ja se oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun ostin verkon kautta kosmetiikkaa. Kaikki meni kuten piti ja toimituskin oli nopeaa.

Tuote on todella pigmenttistä ja levittäminen oli alussa todella haastavaa. Käytän normaalia, lyhytvartista kulmakarvoille tarkoitettua sivellintä meikkaamiseen. Yleensä vedän ensin värillä rajat ja rupean sitten täyttämään. Voisin ostaa myös pitkästä aikaa normaalin kulmakynän ja kokeilla tapaa, että piirtäisin rajat sillä ja täyttäisin Anastacian värillä.

Kulmakarvojen meikkaus onkin mielestäni yksi meikkauksen kulmakiviä, ja siinä on vieläkin itselläni opettelemista. Mutta aika paljon olen onneksi kehittynyt teiniajoista -pitäisikin joskus kaivella arkistoista meikki-FAIL kuvia haha!

IMG_9553

kulmakarva

Kestävyys on myös ihan huippua! Mikään kulmatuote ei ole pitänyt näin hyvin. Puuteroin kulmakarvat kevyesti ennen dipbrownin laittamista niin pitävyys on vieläkin parempi.

Kokemukseni Anastasia dipbrow pomaden kulmaväristä on siis positiivinen ja voin suositella! Hinta on kalliimpi kuin Seppälän versio, mutta kestävyys ja riittoisuus vetää tässä tuotteessa pidemmän korren. Lisäksi lasipurkki on todella kaunis hihi.

Millä tuotteella meikkaat kulmakarvasi?

ps. pitäisi ostaa myös huultenrajauskynä :D.

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (14)

 1. Annieveliina

  Tosi hyvältä näyttää! Kulmat tekee kyllä niiiiin valtavasti kasvojen koko ilmeelle 😀 Jokunen vuosi sitten kaveri meikkas mun kulmat ekaa kertaa ikinä ja olin aivan ällistyny miten moninkerroin paremmalta mää näytinkään plus ällistyny siitä miten en ollu ikinä ite tajunnu tehä kulmille mitään 😀 Huultenrajauskynät taas löysin pari kuukautta sitten ja huhh, pois en enää niitä antais!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Annieveliina :). Joo kulmat vaikuttaa ilmeeseen kyllä todella paljon! Mie taas en oo ikinä käyttäny huultenrajauskyniä ja kuvasta huomaa että pitäisi ostaa 😀

 2. Räpsyripsi

  Nyt on pakko kysyä,kun oon jo monta kertaa kiinnittänyt asiaan huomiota. Missä sä käyt ripsihuollossa? Ei näytä kovin ammattimaiselta nuo pidennykset… :/

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Ihan käyn ammattilaisen luona, Lash loversin ripsillä :). En oo harjannu niitä tuohon. Jos katsoit noista linkeistä vanhoja postauksia, niin niissä on ihan kaameet, kävin silloin eri paikassa

 3. Salla/OLLIE

  Hyvältä näyttää! Pitäisköhän itsekin koittaa. Mä vaan niin vihaan kulmien tekoa!!:D niistä harvoin saa samanlaiset…

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti Salla :). Joo sama! Aina menee toinen vituiks, nyt oli about samanlaiset nii heti pitii räpsää kuva haha 😀

 4. Mima

  Tosi kiva postaus! 🙂 Itellä ollut pidemmän aikaa tuo ostos listalla mutten oo raaskinu! Kai se pitäs sijoittaa kun tuntuu olevan joka pennin arvoinen 😉

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kun tykkäsit :). Kannatan ton ostamista, toi kestää kuitenkin pidempään kun on niin pigmenttistä ja riittoisaa 🙂

 5. Milla

  Mä kyllä niin suosittelisin sulle kulmiin kestopigmentointia, säästäisit ainakin paljon aikaa ja liikkuvana ihmisenä olis varmasti sulle sopiva vaihtoehto 🙂 muuten en näistä jutuista mitään tiedä, kun oon onnekas tummien kulmien omistaja, mutta parilla mun ystävällä on todella luonnollisen ja upean näköiset pigmentoinnit.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mie oon miettiny sitä, pitäisi ottaa selville hinnat jne :). Pelottaa vaan, että jos niistä tuliskin ihan kaameet pensselit :D. Oi sie onnellinen, mie oon aina ollu albiinokulma :c 😀

 6. Jenni

  oon reilun viikon ajan meikannut kulmani tuolla samalla kulmavärillä 😉 itse asiassa just eilen aamulla otin kuvia blogiin, eli hyvällä tuurilla tänään tulossa samantyyppinen postaus multakin 😀 hauska yhteensattuma!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hehe hyvä sattuma :D. Pittää käyä lukee siun versio tästä 🙂

 7. Paprika

  Voi apua, mie olen niin huono kulmameikkaaja (niin tai no meikkaaja ylipäätään), jotain tällaista tuotetta olen miettinyt jo piiitkään, mutta olen niin pihi.. Ehkä voisin kuitenkin vähän kurkata tuota 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Miekään en aikasemmin ikinä raahtinu ostaa kalliimpia meikkejä, mutta nyt kun on kokeillu nii kyllä huomaa että kannattaa :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.