Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

ALUMIINITON DEODORANTTI

Viime vuodesta asti olen käyttänyt alumiinitonta deodoranttia. Mikäli joillain pienillä, yksinkertaisilla keinoilla on mahdollista välttää rintojen lähettyville tapahtuvaa kemikaalialtistusta, otan ehdottomasti ne keinot käyttöön. Tutkimusten mukaan ei ole yksiselitteisesti voitu todistaa alumiinin olevan altistava tekijä rintasyöville, mutta kun suvussa on paljon syöpää, otan ehdottomasti varakeinot mieluusti käyttöön.

alumiinitondeodorantti

laveradeodoranti

Kun alumiinittoman deodorantin käytön ensin aloittaa, teho ei välttämättä ala heti. Sen sijaan kaikki kuona ja vuosien mukaan saatu alumiini voi puskea liikahikoilun myötä kainaloista pois. Liikahikoilua alumiinittoman deodorantin käytön aloittamisessa minulla itsellä ei tullut, mutta monella kyllä. Joten suosittelen mustien paitojen käyttämistä parina ekana päivänä hah!

Joka viikko myös kuorin kainaloni kasvojen puhdistusaineella ja olen huomannut sen auttavan alumiinittoman deodorantin vaikutuksen pitämisessä.

Voin suositella sekä Foreverin stick mallista alumiinitonta deodoranttia että Laveran alumiinitonta deodoranttia. Treenin jälkeenkään ei haise rankkitynnyriltä.

Tuoksu on molemmissa unisex eli käy sekä naiselle että miehelle.

foreverdeodorantti

laveradeodorantti

laveradodo

laveradodo2

Käytätkö itse alumiinitonta deodoranttia?

PS. thank gaad alkaa viikonloppu. Tämä viikko on minimiehelle ollut rankka varahoitopäikyn takia ja itselle fyysisesti kun en ole päässyt pyöräilemään. Salilla olen käynyt normaalisti, mutta pyöräilyn pois jättäminen on tosi iso lovi. Eilen kävinkin pitkästä aikaa pikalenkillä ja ihan juoksin, yleensä hölkyttelen. Ihana lenkki syyssäässä <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (7)

 1. Saimi

  Laveran dödöt tuttu tuote täälläkin! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Tuo on kyllä hyvä :). Kiva kun oli myös paria eri vaihtoehtoa niissä (:

 2. Jenni

  Yritin käyttää näitä todella kauan, mutta hikoiluni oli jotain järkyttävää ja paidat haisivat muutamassa tunnissa kamalalle. Siirryin takaisin Rexonaan ja muihin…

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Harmi että ei ollu siulle sopivat, kokeilitko kuoria kainaloita välillä? Tietty kaikille ei käy kaikki 🙂

 3. Elina

  Dermosilin stick dödö käytössä, alumiiniton. Tykkään! Onneks älys vaihtaa 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hyvä että siullekin sopii alumiiniton :))

 4. SAIRAALAKASSI – Fit Fat Mama

  […] ALUMIINITON DEODORANTTI […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.