Äitienpäivälahja vinkki joka ei ole turhaa tavaraa

Kaupallinen yhteistyö: Lehtikuningas

 

Olen sillä lailla vanhanaikainen, että haluan lehden olevan normaali painettu paperilehti ja sama juttu kirjoissa. Olen lukenut pienestä asti. Muistan kun kävin alakoulu ikäisenä lähikirjastosta lainaamassa ison säkillisen kirjoja ja ahmin teokset hetkessä.

Harrastin tuohon samaan aikaan hevosia ja muistan sen onnen, kun sain toivomani Hevoshullu lehden tilauksen kotiin. Lehti tuli aina kerran kuussa ja kyttäsin melkein ikkunasta milloin postimies tiputtaa lehden laatikkoon. Ai että sitä fiilistä kun sai ihan ikioman lehden ikiomaksi kotiin, eikä tarvinnut olla miettimässä kirjastoon palauttamista.

Hevoshullun jälkeen varhaisteininä luin Suosikkia. Fanitin poikabändejä kuten Hansonia ja Backstreet Boysia ja katselin lehdestä innoissaan niihin liittyviä juttuja. Suosikin jälkeen tilasin hetken Demi-lehteä jota julkaistaan edelleenkin ja siitä siirryin Cosmopolitan-lehteen.

Historia lehtien kanssa on itselläni pitkä. Se on jotenkin ihan oma fiiliksensä lukea ihan ikiomaa lehteä. Ei tarvitse pelätä aamukahvien läikkymistä tai miettiä lehden palauttamispäivää.

Nykyisin tilaan kotiin Me Naiset lehdet jota olen lukenut pari vuotta. Mammalomalla pidin hetken tauon kun ajattelin haluavani säästää, mutta niin pienellä hinnalla kun saa kuitenkin ikioman pienen jutun, olen siitä valmis maksamaan. Lukuhetki on pieni hetki monelle, mutta perheelliselle rauhallinen lehden luku hetki tuntuu arjen luksukselta.

Syy kirjoitukselle on varsinaisesti tämä; huippu vinkki äitienpäivä lahjaan!

 

Käsi ylös kuinka monen Äiti/Mummo/Kumppani vastaa ettei tarvitse mitään lahjaa? Ja naisia kun olemme, valtaosa kuitenkin salaa mielessä miettii kuinka olisi mukavaa saada edes joku pieni lahja.

 

 

Tavarakrääsää on monella kaapit pullollaan, mutta lehtitilaus on lahja joka ilahduttaa pitkään: sillä lahjalla annat sekä lukemista, että omaa aikaa.

Tosi kiva idea äitienpäivälahjaan on tälläinen:

 

Tilaa lahjalehti Äidille/Mummolle/Kumppanillesi.

Osta kaupasta uusin numero kyseistä lehteä

Tee lahjakortti omalla tyylilläsi; askartele lasten kanssa, leikkaa, liimaa tai kirjoita vaikka post itille esim. teksti ;

Hyvää Äitienpäivää! Tällä lahjakortilla lahjoitan sinulle omaa aikaa sekä lehden x tilauksen ajaksi x.

 

Voin nimittäin kertoa, että varsinkin perheelliset: oma aika on se, jota arvostetaan enemmän kuin suklaarasiaa.

Lehden tilaamiseen myös helppo vinkki joka ei ole puhelinmyynnin kautta;

Lehtikuningas on sivusto, josta löytyy oma lempparini Me Naiset sekä sen lisäksi mm. Anna, Kodin Kuvalehti, Deko, Fit, Vauva ja monta muuta. Hakutoiminnolla pystyy etsimään lehtiä genrejen mukaan, esim. muoti, puutarha tai vaikka ruoka&viini. Sieltä löytyy lukemista jokaiselle ihanalle Ädille <3.

Lehtikuningas oli itselleni uusi tuttavuus ja sivulla löytyy kyllä niin kätevästi -ja edullisesti eri lehtiä laidasta laitaan. Helppo tapa ilahduttaa äitienpäivänä. Lehtitilaus on hyvä lahjaidea muulloinkin, itse tilasin viime jouluna Hyvä Terveys lehden lahjaksi ihmiselle joka ei kaipannut turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään.

Laajan valikoiman lisäksi lehdet saa myös halutessaan tilattua ilman määrä-aikaista sopimusta. Itse tykkään tilata yleensä kestotilauksena, koska niissä hinnat on kaikista edullisimpia, mutta mukavaa kun mahdollistetaan kuitenkin vain tietyn aikaa voimassa oleva tilaus.

Fit- lehtitilaus treenamisesta kiinnostuneelle Äidille hintaan 29e. 

Myös Fit-lehteä tilasin aikoinaan pari vuotta ja voisin melkein jossain vaiheessa tilata uudestaankin.

Ilahduta Mummia tai Anoppia sanaristikko lehti-tilauksella hintaan 16,80e.

Itse meinasin antaa tuon lahjan juurikin anopille.

Me Naiset : lempparini josta en luovu on Lehtikuninkaan sivulla todella edullisesti hintaan 35e

Anna lehteä olen ostanut myös välillä ja sen tilaus on alkaen hintaan 29e.

 

Lehtitilaus on kätevä ihmiselle joka ei halua turhaa krääsää. Kun lehti on luettu, sen voi antaa joko kaverille tai laittaa paperikierrätykseen -myös ekologinen lahja siis kyseessä

 

Lisäksi saan arpoa teille vapaavalintaisen lehtitilauksen Lehtikuninkaan valikoimasta (arvo max. 100e)!

 

Osallistu arvontaan näin:

Kirjoita kommenttikenttään minkä lehden haluat voittaa Lehtikuninkaan valikoimasta ja thäts it.

 

Arvonta päättyy keskiviikkona 15.5. Voittajan ilmoitan perjantain postauksessa 17.5.

 

Onnea arvontaan ja suosittelen hyödyntämään tuon Äitienpäivä lahjavinkin, tai tilaamaan itselleen oman Äitienpäivälahjan lehden muodossa: Kaikki tarvitsee joskus jotain omaa, pientä kivaa ja mikä sen kivempaa kuin pötköttää hetki viltin alla oman lehden parissa <3.

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (64)
  1. Tilaisin Me-naiset lehden 😊

  2. MeNaiset tai Kauneus&Terveys 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *