Aineenvaihdunnan nopeuttaminen -keino joka oikeasti toimi

Aineenvaihdunnan nopeuttaminen -keino joka oikeasti toimii. Halusin tulla jakamaan tämän vinkin, koska itse huomasin parissa päivässä ison eron normaaliin. Sisältää suoraa puhetta vatsan toiminnasta, joten herkät älkää lukeko.

Monella on ongelmana hidas aineenvaihdunta. Suomeksi sanottuna kakka ei lennä säännöllisesti ja turvottaa. Aineenvaihdunta tarkoittaa tottakai muutakin kuin vatsan toimintaa, mutta maallikon termein moni tarkoittaa vatsan toiminnan osana aineenvaihduntaa.  Tarkan aineenvaihdunnan määritelmä täällä.

 

Olohan siinä on varmaan kuin muumimammalla jos tavaraa ei vaan tule ulos. Itsellä ei ole oikeastaan koskaan ollut vatsantoiminnan kanssa ummetus-ongelmaa vaan pikemminkin välillä päin vastoin. Sekään ei ole yhtään kiva fiilis jos mahassa pörisee ja varpuset lentää. Suolisto on ihmisen toiset aivot kuten monessa tutkimuksessa kerrotaan ja suoliston hyvinvointiin vaikuttaa moni juttu. Stressi on yksi iso tekijä vatsan toiminnan kannalta. Silloin kun koin burn outin vatsa oli jatkuvasti sekaisin, hiukset tippui ja naama oli näppyjä täynnä. Nykyisin voin onneksi kokonaisvaltaisesti paremmin ja myös vatsan toiminta on tasaisempaa.

Youtubessa surffaillessa löysin videon jota mainostettiin tyyliin näin ”näin laihdutat keskivartaloa”. Kyllähän taikakeinot jenkkakahvojen lähtemisestä aina kiinnostaa joten klikkasin videon auki.

Videolla oli ohjeistus juomaan, jonka avulla nopeutat aineenvaihduntaa. Onhan se ihan loogista, että mikäli aineenvaihdunta on tukossa -vatsa tuntuu turvonneelta ja epämiellyttävältä kun tavaraa ei poistu.

Aamuisin juon tyhjään vatsaan juoman, joka nopeuttaa entisestäänkin toimivaa aineenvaihduntaani. Normaalisti vatsan kakkos toiminta on ehkä kerran-kaksi päivässä, mutta sen jälkeen kun olen ruvennut juomaan tätä drinksua määrä on kasvanut jopa 4. Vatsa ei ole myöskään ollut kertaakaan sekaisin sen jälkeen kun aloitin litkun juomisen.

Juoma tehdään näin:

Vettä lasillinen

Puolikas sitruuna puristettuna, tai sitruunatäysmehua 2-3 rkl

2 tl orgaanista omenaviinietikkaa jossa on with the mother maininta

Omenaviinietikka maistuu pahalta, joten sekaan voi halutessaan laittaa vaikka hunajaa. Itse sekoitan juomaan vadelma-kollageeni ravintolisää / Fitlinen activisea mitan tai pari.

Luin ja tutkin monta eri artikkelia omenaviinietikan käytöstä ennen juoman aloitusta ja tässä niistä muutama:

Omenaviinietikan 10-terveyshyötyä

6 Health Benefits of Apple Cider Vinegar, Backed by Science

https://www.hollandandbarrett.com/the-health-hub/vitamins-and-supplements/supplements/apple-cider-vinegar-supps/5-benefits-of-apple-cider-vinegar-with-the-mother/

 

Ostin foodin omenasiideri etikkapullon ihan prismasta ja hintaa oli 3,65e.

Onko siulla ollut ongelmia ruuansulatuksen tai hitaan aineenvaihdunnan kanssa?

Lue myös

3 vinkkiä kuinka lisäät veden juontia

Kommentit (4)
 1. Sorry, pakko kommentoida. Suolen toiminta ja aineenvaihdunta eivät liity millään tavalla toisiinsa. Kikka nopeuttaa varmasti suolen toimintaa, mutta se ei tosiaan aineenvaihduntaan liity jos suoli toimii tai ei. 🙂

  1. Totta, monesti virheellisesti puhutaan aineenvaihdunta = suolen toiminta kuten itsekin termiä maallikkona tulkitsen :). Otsikointi ”näin nopeutat suoliston toimintaa” ei houkutellut ja halusin kertoa maallikkotermein tästä.
   https://ravintovalmentajat.fi/aineenvaihdunnan-abc/ ja https://www.iltalehti.fi/laihdutus/a/200907079861316 tuosta luinkin aineenvaihdunta vs. ”suolen toiminta” enemmän ja muillekin vinkiksi mikäli asiantuntijan termein mitä tarkasti aineenvaihdunta on

 2. Otsikko on tosiaan virheellinen ja harhaanjohtava. Kannattaa käyttää ihan selvyyden vuoksi oikeaa termiä, vaikka se ei kuulostakaan yhtä hyvältä 🙂

  1. Omenaviinietikka nopeuttaa aineenvaihduntaa monen tutkimusten mukaan ja onhan se vatsan toimintakin osa sitä ( vaikka en tarkoita että vatsan toiminta = pelkkä ainenevaihdunta)
   mm. https://askelterveyteen.com/omenaviinietikan-kaytto-hyodyt/ tuossa kerrotaan aineenvaihdunta + omenaviinietikka

   Muokkasin kuitenkin postauksen tekstiä vähän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *