Aikuisten oikeesti KIVA PÄIVÄ!

Joskus on niitä päiviä jolloin heti aamusta ajattelet ”tänään tulee hyvä päivä” ja todellisuudessa tappelet miehesi kanssa ennen aamupalaa, muksu kiukkuilee ja koirakin ärsyttää. Mutta sitten on niitä päiviä, jotka on kaikessa kokonaisuudessaan vaan todella kivoja. Eilen oli sellainen päivä.

TP5D4496

TP5D4495

TP5D4492

Aamusta köllöteltiin sängyssä vähän aikaa kaikessa rauhassa, kunnes minimies sanoi ”nam nam” ja ilmoitti haluavansa aamupalaa. Pari banaania oli tummuneet reippaasti, joten päätin paistella pitkästä aikaa banaanilettuja.

Kateltiin telkkarista aamupalan jälkeen hetki Nemoa etsimässä, laitoin lämpörullat päähän ja käytiin valitsemassa päivän vaatteet. Hyödynnän minimiestä omien asujen valinnassa usein, eilenkin laitoin hänen eteensä kahdet eri housut ja kysyin kummat laitan. ”Tää” hän osoitti beigejen housujen kohdalla. Tuleva stailisti selkeesti hihi! Laitoin lämpörullat päähän ja meikkailin samalla kun Nemo pörräsi taustalla.

 

TP5D4508

 

TP5D4514

Tälläytymisen jälkeen lähdettiin koko konkkaronkka keskustaan ja missiona oli etsiä miehelle talvitakki sekä kengät. Yleensä mihin tahansa lähteminen on ihan perseestä ja koko porukalla on hirveä stressi jo ennen kuin ollaan astuttu autoon, mutta tällä kertaa kaikki meni nappiin! Rasti seinään.

Käytiin muutamassa liikkeessä ja mies teki ihan huippulöydön; musta, karvakauluksinen lämmin talvitakki oli yli 100€ alennuksessa, istui päälle ja oli meidän kummankin mielestä kivan näköinen. Samasta kaupasta löytyi myös laadukkaat ja hinta-laatusuhteeltaan loistavat hanskat.

JKK:sta löytyi miehelle (ja miunkin) mieleen olevat talvikengät ja ostettiin niitä varten myös suoja-ainetta. Juttelin myyjän kanssa laukkujenkin suojaamisesta ja heti kotiin tultaessa suihkuttelin miun Alexan. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis, niin pitkään on pitänyt ostaa suojatököttiä mutta en ole saanu aikaiseksi.

TP5D4517

TP5D4519Paita Hm / Huivi Burberry / Housut Kaiio / Kengät Skopunkten / Laukku Mulberry

TP5D4520

Kaupunkireissulla löysin itselleni myös pari kivaa juttua joista ajattelin tehdä myöhemmin erillistä postausta. Kotiin tultaessa oli just niin what the fuck just tapahtui, kun yleensä jollain meistä menee pörräilyn aikana hermo. Tällä kertaa kaikki tarvittava löytyi, kaikki osasi käyttäytyä eikä agret nousseet pintaan. Yippiajee!

Minimies meni unille ja sen aikana kävin lenkillä, katselin pari salkkarijaksoa ja rentouduin. Lenkillä tuli vaan niin helvetin hyvä fiilis. Ihana syksyinen keli, hengitys ja hölkkä kulki eikä koirakaan kiukutellut.

TP5D4534

Parin tunnin päikkyjen jälkeen pikku-ukkelikin oli kivalla tuulella ja päätettiin herkutella jälkkäriksi amerikkalaisia pannukakkuja. Ennen sitä tosin käytiin pieni välikohtaus jäähynurkan kera, mutta sitä se on välillä haha.

Käväistiin vielä pikaisesti kaupassa ja illalla leikkipuistossa. Kun Eetu meni unille, oli vaan jotenkin tosi kiva fiilis. Teki vaan mieli hymyillä ja moneen kertaan päivällä totesinkin miehelle, että olipa kiva päivä <3. Kerrankin aikuisten oikeasti tosi kiva päivä ilman mitään vastoinkäymisiä.

Asusta muuten sen verran, että hm:n villapaita on todella lämmin ja ihanan pehmeä. Yleensä vaatteissani on aina jotain tummaa, joten tuntui kivalta vaihtelulta olla noinkin vaaleissa sävyissä.

Ps. Tämän räpätädin pieni blogi on ehdolla Indiedayssin Blog Awards:ssa. Käypä äänestämässä ja osallistumassa samalla kilpailuun :).

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *