Äidin omaa aikaa yli 3-tuntia!

Sain viettää tiistaina omaa aikaa yli 3-tuntia ilman lapsia <3! Mitäs kaikkea teinkään?

Ensin kävin kampaajalla. Edellisestä käynnistä oli aikaa jo puoli vuotta! Kirjoittelin siitä blogiinkin silloin Hyvästi housewifen hirveät hiukset postauksessa. Ei olisi kyllä uskonut, väri oli valittu niin älyttömän hyvin edellisellä kerralla, että tyvikasvusta huolimatta se sulautui jotenkin aika hyvin omiin hiuksiin. Aurinko oli vaalentanut hiuksia todella paljon ja kuontalo oli melko kuparinen. Hiusten lähtö on muuten vihdoinkin alkanut vähentyä kun aikaisemmin karvoja tippui ihan älyttömästi. Nyt on mommyhairia, eli uusia pikkuhiuksia kasvamassa ihan todella paljon ja ne pöröttää joka puolella pikkuhiuksina haha! Hiukset oli kasvanut pituutta myös aika paljon. Huonokuntoiset pätkäistiin pois, mutta muuten ei lyhennelty.

Kävin samassa paikassa kuin viimeksi, eli kaverin kampaamossa Glamour Roomissa. Selina valitsi sävyn jälleen tosi hyvin, annoin hälle vapaat kädet. Tumma muuten, mutta latvoista elävämpi hieman eri sävyllä. Väri ei ole liian kylmä, eikä liian lämmin. Just hyvä miulle <3! Ihana oli nähdä ilman lapsia ja höpötellä. Edellisen kerranhan miulla oli vauva mukana kampaamolla.

Kampaamon jälkeen kävin Vero Modassa. Hitsi en muista milloin viimeksi olisin siellä käynyt. Nuorempana ostin vm:stä todella usein vaatteita, mutta muistan hankkineeni jonkun vaatteen joka kulahti nopeasti..sen jälkeen en ostanut vuosiin sieltä mitään. Ajattelin nyt antaa uuden mahiksen.

Henkilökunta oli kyllä älyttömän mukavaa, lärpättelin muutaman kanssa pikkupätkän -olivat niin mukavia ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä, että pointsit! Ei ole nimittäin mikään itsestääselvyys, että vaatekaupassa (tai kaupassa ylipäätään) on ystävällisiä ja puheliaita tyyppejä töissä.

Ostin mustavalkoisen mekon, joka oikein huusi miun nimeä rekissä. Joistakin vaatteista vaan arvaa ennen sovitusta, että toi istuu ja on itselle tehty. Hintaakin oli vain 19,90e.

Pinkkiraidallinen paita lähti myös matkaan, koska se on niin erilainen mitä miulla yleensä on. Hauska, erilainen ja ilmava päällä.

Vero Modan jälkeen kävin vielä Sokokselta huulipunan ja kaupasta jätskin. Söin jätskin kävellen kohti autoa auringon paisteessa.

Kotona oli mennyt hyvin. Mies kävi muksujen kanssa puistossa, vauva oli nukahtanut hetkeksi ja koko porukka hengaili trampalla kun tulin kotiin. Miina mönki hirmuista kyytiä miun luokse syliin kun tulin kotiin hih. Viimeiset 10-minsaa oli neiti kuulemma ollut hieman tyytymätön, mutta muuten ei ollut mitään känkkäillyt. Pienien tissilupsujen jälkeen jatkoi leikkejään ihan fine.

 Tämä oli nyt toinen kerta poissa vähän reilu 3-tuntia ja edellinen kerta oli toukokuussa. Teki kyllä gutaa!

Kivaa viikonloppua <3

Milloin sie Mamma sait viimeksi omaa aikaa? Mitä teit?

Lue myös:

Pois Äitikuplasta 

Itsenäinen vai Itsekäs?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *