Aamu kun kaikki meni pieleen

Monesti maanantait menee miulla ihan jees. Pikemmin ottaa pattiin ne tyypit, jotka manaa maanantaita jo edellisenä päivänä. No tuolla kertaa maanantai iski turpaan ja kunnolla. Ihan vain vertaistukea tähän täydelliseen somemaailmaan : aamu kun kaikki meni pieleen.

Kello soi vähän yli 07 aamulla. Melkein nukahdin uudelleen, onneksi oli torkku päällä. Esikoinen heräsi jonkin ajan kuluttua ”onko miulla tänään puolikas hoitopäivä?” , ”ei ole kulta kun miulla ja iskällä on kummallakin aamuvuoro niin te ootte hoidossa”. Ensimmäinen kiukku.

Menin pesemään naamaa ja säikähdin peiliin katsoessa; yön aikana nenään oli tullut aivan järkyttävä finnipatti. Näytin ihan joltakin noita-akalta. Yritin musertaa ja pusertaa pattia pois, mutta eihän siitä mitään apua ollut ja nenä vaan rupesi valumaan. Oikein kiva.

Olin juuri edellisenä päivänä hehkuttanut, että hitsi miten ihanaa kun omat kynnet on kerrankin kasvaneet nätiksi. Niks naks, töhelsin jotakin ja monta kynttä halkesi ihan töpöiksi. Great.

Esikoinen oli saanut vaatteet päälle, mutta hän oli päättänyt laittaa shortsit. Syksyllä. Komensin laittamaan pitkät housut, koska on kylmä. Toinen kiukku.

Taapero heräsi ja kummatkin söi vähän aamupalaa. Neiti kaatoi vesilasin joka kasteli Eetun vaatteet (jotka hän oli vihdoin saanut laitettua päälle). No ei muuta kuin pöydän+lattian pyyhkiminen ja esikoinen meni vaihtamaan taas vaatteita.

Tein itselleni töihin leivän valmiiksi jonka jätin pöydälle. Kun käännyin, niin eikös neiti ollut nakertamassa leivän juustoa. Juusto jääkaapista ja uudestaan leivälle.

Lähtötilanne ja kenkiä taaskaan ei meinannut löytää mistään.

Vihdoin lapset pyöräkärryssä ja lähdin polkemaan. Muutaman polkaisun jälkeen mietin sammutinko kahvinkeittimen. Pyörä ympäri, sisälle tarkistamaan ja kyllähän se oli kiinni.

Viikonlopun herkuttelun jälkeen pyöräkärry tuntui hemmetin raskaalta ja päiväkotimatka on tottakai pelkkää ylämäkeä hoitoon viedessä. Muistin matkalla, että unohdin rasvata kestokulmat ja lääkekin unohtui ottaa.

Kello tikitti ja huomasin, että nyt aikataulu mättää ja myöhästyn töistä.

Soitin esimiehelle, että myöhästyn ja syynä maanantai ja kaikki meni pieleen. Tuli niin paska työntekijä olo vaikka parhaani tein, että olisin ennättänyt ajoissa.

Poljin pyörällä kuin heikkopää ja myöhästyin 7-minuuttia.

Koko työpäivä sujui vähän nihkeästi, mutta onneksi musta pilvi väistyi juuri 10-minuuttia ennen vuoron loppumista kun tuli yksi hyvä onnistuminen.

Miina lohduttaa ”älä Äiti huoli, seuraava päivä menee paremmin 😀 <3”

 

Ei se aina lähde. Seuraavana maanantaina koko päivä sujui aamusta iltaan tosi jeesisti ilman mitään ongelmia.

 

Tsemppiä, nyt on jo keskiviikkoa ja kivaa loppu viikkoa <3.

 

Lue myös

 

Paska Äiti hetkiä x 6

PASKA PÄIVÄ -eiku

FAIL-kuvia

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Näitä päiviä löytyy, mutta onneksi se päivä kestää vain 24h, vaikka se tuntuu ikuisuudelta kun kaikki menee pieleen… ):

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    1. No niinpä, sitten kun alkaa mennä huonosti voi päiväkin tuntua pidemmältä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *