Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

7-minuutin treeni 7-päivän ajan!

Tässä vinkki treenihaasteeseen jonka meinaan suorittaa seuraavaksi!  Teen paljon erilaisia jumppia ja treenejä youtubesta. Bongasin sieltä sattumoisin vähän aikaa sitten videon, jossa luvataan kropan muutosta vain 7-päivässä. Treeni kestää 7-minuuttia ja sitä tehdään 7-päivän ajan.

Aloitin tekemään haastetta pari viikkoa sitten, joka jäi kesken parin päivän jälkeen. Ajattelin ettei ole järkeä tehdä samaan aikaan kyykkyhaastetta sekä tätä.

Haaste lupaa hyviä tuloksia vain 7-päivässä, joten jännä nähdä miten tämän muikkelin käy! Videolla pyörii taustalla ihmisten ennen-jälkeen kuvia ja onhan ne aika hyviä.

Aloitan tekemään tätä juhannuksen jälkeen kun kroppa on grillipöperöstä turvoksissa. Otan tuttuun tapaan ennen-jälkeen kuvat ja jaan tulokset blogissa.

Treenihaasteen voi tehdä kotona olohuoneessa tai ihan vaikka ulkona nurmikolla kun roudaa läppärin pellolle. Varsinaiset liikkeet kestää 7-minuuttia jonka jälkeen on venyttelyt mikäli ne haluaa tehdä.

Video löytyy täältä;

Lue myös:

Kyykkyhaaste alkaa NYT

Kyykkyhaasteen tulokset

Oletko mukana? Juhannuksen jälkeen lähden itse tätä suorittamaan 🙂

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Maikki

    Mukana! Nää haasteet on kivoja ja näin vauva-arjen keskellä lyhyet treenit on toimivia!😅 Haasteita siis kivoja jatkossakin!

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Jee huippu kuulla Maikki! 🙂 Joo lyhyistä tykkään itsekin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.