Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

5-MINUUTIN JOOGA

Selkäni ja niskani ovat alkaneet vihoitella enemmän, joten on pakko tormistautua kehonhuollossa. Kuntosalilla olen tehnyt paljon huoltavaa treeniä ja jättänyt isoilla painoilla huitelemisen siksi aikaa kunnes saan rangan taas kuntoon. Olen saanut töissä onneksi sähköpöydän käyttööni ja koneella on huippu Ergopro ohjelma joka komentaa taukojumppaamaan esimerkki videoiden kera. Siltikin istumista vuorokauden aikana tulee älyttömästi, joten eipä ihmekään että selkä alkaa vihoittelemaan.

Vuosia sitten kärsin lievästä skolioosista, eli selän mutkasta. Nykyisin vieläkin muutama selän nikama muljahtaa aina väärään asentoon. Pakko siis tuoda kehonhuoltoa myös kotioloihin, selkäkipu on hanurista.

Tänään otin asiakseni etsiä youtubesta jonkun lyhyen ja tehokkaan joogavideon. Kävi hyvä tuuri ja löysin erittäin tehokkaan, nopean ja selkeän joogan joka kestää vain 5-minuuttia! Jonka sain tehtyä ihan Eetun hereillä ollessa. Minimies pyllisteli mukana ja komensi että ”lopeta jo, haluan lisää ryhmä-hauta”.

Vaikka nimeltään klippi on 5-minuutin aamujooga, voi sen tehdä milloin vain kun kaipaa kropalleen kehonhuoltoa tehokkaasti ja pikaisesti. Maanantaivinkki teillekin ja kivaa viikon alkua <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (1)

  1. 5 MINUUTIN JOOGA 2 – Fit Fat Mama

    […] 5-MINUUTIN JOOGA […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.