Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

4-VUOTISSYNTTÄRIT

Meidän rakas esikoinen täytti 4-vuotta ja häntä juhlittiin viime lauantaina. Hän odotti kovasti juhlia, aamulla kun menin olohuoneeseen ihmettelin miksi Eetu nukkuu sohvalla ”odotan miun synttäleitä”. Kolme vee partyilla meillä oli teema ja kaikkea. Nyt ajatuksena oli vain saada sukulaisia ja sällin kavereita paikalle, koristeet käytiin ihan vain prismasta ja muutama entinen juttu löytyi kaapista.

Aamupäivästä 11.00 maissa tuli kummatkin ukit+mummit, sekä yksi kummiperhe. 15.00 jälkeen sitten Eetun kavereita. Heräsin aamulla jo 06 aikaan, mutta silti tuli kiire tuohon 11.00 kattaukseen, onneksi kummankin porukat on tottuneet meidän sotkuihin haha! Aamupäivällä härväsin koko ajan jotain, mutta iltapäivällä sai ihan jo hengaillakin ja jutella vieraiden kanssa.

Vieraita oli mielestäni juuri sopivasti ja syömisetkin rytmittyi kivasti. Lapsivieraista osa leikki ja osa söi. Ja kerrankin aikuiset pääsi ensimmäisenä pöytään, muksuilla kun oli niin kivat leikit menossa.

Kuvia ei tullut paljoa otettua, unohdin oikeastaan koko jutun jossain vaiheessa.

Tarjottavat oli;

Makea

Suklaatäytekakku

Mokkapalat

Banaanimuffinit (mitäättömät, terveysversiot)

Jätskibaari (3 eri jäätelöä + lisukkeena eri vaihtoehtoja; kinuskikastike, strösseli, pähkinöitä, 2 eri keksejä)

Suolainen

Pikkupurtavat (popparit, porkkanatikut+viinirypäleet, suolatikut)

Nakkitikut (tikussa nakki, tomaatti ja kurkku)

Jauhelihapitsa

Tonnikalapitsa

Tarjoilut paisui tosin isommaksi kuin ensin ajattelin, mutta itselle on tärkeää juhlissa se, ettei mikään lopu kesken. Onpahan pakkasessa nyt vierasvaroja haha! Annettiin myös vieraille heidän halutessaan pikkupurtavia mukaan sekä ilmapallot lapsille jotka halusivat niitä mukaan ottaa.  Anoppi teki suklaatäytekakun ja se sai sekä meiltä, että vierailta kehuja. Niin hyvää! Mies teki pitsat ja vinkki; ei kannata ostaa vehnäjauhoja lidlistä –ihan älyttömän huonoja! Miehellä meni lievästi sanottuna hermot pohjan tekemisessä kun sitkoa ei vaan muodostunut.

Miulle ja minimiehelle jäi kyllä ihan älyttömän hyvä fiilis synttäreistä, parhaat Eetun synttärit ever :). Tila oli sopiva -ei tullut sellaista ahdasta ”mihin nyt menisin” oloa ja itse sain juteltua jonkin verran kaikkien kanssa. Vauva nukkui suurimman osan ajasta ja oli muutenkin onneksi vieraskorea. Lahjatkin oli sällille hyvin mieluisia. Oli oikein mukavaa, kiitos tätäkin kautta vieraille <3.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Emma Karoliina

    Kuulostaa kivoilta juhlilta ja ihanaa tuo, ettei ollut ahdasta! Mietin juuri, että missähän valmistujaisia pidetään meidän perheessä, kun meillä on niin pieni koti 😀

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Oli kyllä kivaa 🙂 Onks teijän porukoilla vaikka isompi asunto jossa vois järkkää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.