30-päivän VATSAHAASTE!

Tammikuussa vedin natsilinjan jolla tulikin hyvä mammakilo tiputus, kesällä jumppasin Shredin tahtiin ja viime kuussa aloitin karkkilakon, joten nyt onkin hyvä sauma aloittaa taas joku pikku challence!

kuva
kuva

RunAway blogin Krista kysyi ketkä lähtisivät mukaan vatsahaasteeseen ja mie olin heti käpälä pystyssä. Edellisen vatsahaasteen suoritin keväällä, tosin se haaste oli paljon nössömpi. Siinä oli ainoastaan perusnostot, tänään aloitettavassa haasteessa vatsalihasliikkeitä on useampia ja ne kuormittavat monipuolisemmin lihaksia. Otin perinteisesti ennen kuvan joten katsotaan mitä 30-päivän aikana tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Laitoin vatsahaasteen tietokoneen taustakuvaksi etten vahingossakaan unohda tehdä sitä.

Inhoan lankkuja joten se tulee ehdottomasti olemaan se vaikein liike. Yritän tehdä lankutkin loppuun asti, mutta helppoa se ei tule olemaan. Syvät vatsalihakset on melko rappiolla.

Tänään tein ensimmäisen setin ja oli tuskaa. Ei vatsalihasten, vaan pepun takia. Tein eilen nimittäin tosi hyvän jalka-pepputreenin joka kerrankin meni kunnolla perille, jes! Sattui nimittäin maata selällään lattialla kun peppulihakset oli niin kipeät :D.

edit:

10731990_395886187225175_29169794_n 10755832_302940693233164_1699786597_n

Unohtui melkein mainita eilisestä, FAT- Mama haasteesta. ”Et varmaan voi syödä litraa kermajäätelöä yksin”, ”ai en vai?”. Yllytyshullu tarttui jätski haasteeseen ja sinnehän se litra upposi :D!

Kuka lähtee vatsahaasteeseen messiin? Tai voit tietty kokeilla tota Fat-Mama jätskihaastettakin :D!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Kommentit (23)
  1. Minä lähden vatsahaasteeseen mukaan!

    1. Kiva juttu :)!

  2. Haha 😀
    Litra ainoa menee kevyesti myös täällä 😀

    1. hehe meni kyllä aika kepeesti, kerran tuli vaan ällö olo, mut sekin meni nopeesti ohi :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *