Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

EETUN 3-VUOTISSYNTTÄRIT

Minimies täytti 16.9 kolme vuotta. Samana päivänä mie täytin 27. Facebookiin laitoinkin, että onneksi olkoon Eetu 3-veesta ja pahoittelut itselleni 27-veestä haha.

Viime viikonloppuna juhlittiin kaksipäiväisesti. Lauantaina lähisuku sekä kummit ja sunnuntaina muutama mammakaveri lastensa kanssa.

kakunpuhallus

tp5d8693

syntymapaivalahjoja

syntymapaivakortteja

Eetu toivoi lahjaksi paloautoa ja Ryhmä Hau juttuja, ja niitä hän myös sai. Sekä paljon muuta hyödyllistä. Vaikka lisääntynyt tavaramäärä aiheutti meissä vanhemmissa hieman däm ajatusta tietyllä lailla, niin on se lapsen riemu jotain mahtavaa <3. Suurin hitti oli paloauto äänilelu sekä isojen poikien pikkulegot. Mies taisi aluksi olla enemmän innoissaan legoista kuin Eetu, olivat melko suloisen näköisiä rakennellessaan hihi. Uudet lelut muodostuivat niinkin tärkeiksi, että normaalisti vähintään seiskaan nukkuva minityyppi on pompannut hereille jo kuuden jälkeen leikkimään.

 

decorahousekatyrit

decorahouseminimon

kattaus

tp5d8717

ilmapallot

Sain yhteistyön kautta Decora Houselta Miniones ts. kätyrit sarjasta erinäisiä koristeita ja lapset sekä mie itsekin tykkäsi niistä kovasti. Keltainen viiri teipattiin seinään, pilkullisiin kuppeihin sai kätevästi kerättyä itselleen pientä naposteltavaa ja pahvilautasia oli sekä isoa, että pientä kokoa. Toimitus oli muuten älyttömän nopeaa, ihan yllätyin. Parissa päivässä, kun joissain verkkokaupoissa voi vierähtää viikkokin. Iso peukku siitä! Tilasin pari vuotta sitten Decoralta osan hääkoristeita ja tykkäsin kyllä noista lasten juhlakoristeistakin. Valitsemista helpotti kovasti erilaiset kategoriat. Muita kätyreiden lisäksi oli mm. ajoneuvot, frozen, sirkus ja työkoneet. Nyt oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun halusin jonkun tietyn teeman Eetun synttäreille. Viime vuonna ”teemana” oli vaan värit.

Laitoin myös ilmapallon ulko-oven eteen sekä sisälle koristeeksi olohuoneeseen. Lauantaina vedettiin kummipojan kanssa aikamoista rallia ympäriä asuntoa haha! Sunnuntaina annettiin lapsivieraiden ottaa omat ilmapallot koteihinsa mukaan.

Tarjottavia oli sekä suolaisia, että makeaa, pieneen ja isompaan nälkään. Rieskaleipäkakut oli ainoat jota ei riittänyt toiselle päivälle. Tarjoilusta teen erillisen postauksen. Itse nimittäin googlettelin ennen syndejä vinkkejä lastenjuhla tarjottaviksi.

tp5d8758

tp5d8716

tp5d8676

3-vuotisneuvolakin oli ja kaikki tehtävät meni nappiin. Minimies kooltaan, suuri taidoiltaan <3.

Oli oikein onnistuneet synttärit ja kaikki sujui todella hyvin <3. Kiitos vielä kaikille vieraille 🙂

 

*Koristeet saatu blogin kautta yritykseltä Decora House

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (3)

 1. Maria

  Aika jännää että jaatte synttäripäivän! Onnea teille <3 Ja kivoja juhlakuvia 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Heh joo on kyllä aikamoinen sattuma kun samana päivänä synttärit 😀 :).
   Kiitos Maria <3 kohta teilläkin 3vee:)

 2. HYVIÄ TARJOTTAVIA JUHLIIN – Fit Fat Mama

  […] bongailin idiksiä blogeista ja osan keksin ihan päästä. Nämä tarjottavat oli siis Eetun 3-vee syndeillä, mutta näitä voi mainiosti kokkailla myös muihin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.