Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

3 vinkkiä kuinka lisäät veden juontia!

Vettä olisi hyvä juoda 2-3 litraa päivässä. Monet kuitenkin kertoo, etteivät ”osaa juoda” vettä tarpeeksi. Itsekään en vuosia sitten juonut tarpeeksi vettä. Nykyisin veden juominen on niin selvä asia arkea, mutta kaikille se ei välttämättä sitä ole. Miten lisätä veden juontia? Näillä 3 helpolla keinolla sain itse lisättyä veden juontia aikoinaan;

Juo vettä heti aamusta tyhjään mahaan

Ennen kuin syön mitään tai ennen kuin hörppään kahvia, juon aina ison lasillisen vettä.

Hörppää iso lasillinen vettä ennen ruokailua

Kun juot ennen ruokailua ison lasillisen vettä, 2 litraa päivän aikana täyttyy kuin itsestään! Vesi täyttää myös mahaa, joten mahdollisesti annoskoonkin saat kikkailtua hieman pienemmäksi kun nälän tunne ei ole enää niin överi. Mie en monestikaan varsinaisen ruokailun aikana ota vettä melkein yhtään.

Vaihda juomalasisi isompaan

Heitä hiiteen ne kärpäsenkakan kokoiset lasit ja ota käyttöön suosiolla iso juomalasi! Meillä on pienet lasit vain lapsien käytössä sekä vieraille kahvipöytään katan tarvittaessa pienet lasit.

Tipsit on monelle ihan selvä juttu, mutta itselle nuo kolme seikkaa nosti ja helpotti huomattavasti veden juomista päivän mittaan :). Mukavaa maanantaita!

Juotko itse vettä tarpeeksi päivän aikana?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Ilona

    Kiitos hyvistä vinkeistä! Olen itse ihan äärettömän huono juomaan vettä, ja vaikka tavoitteena on ollut lisätä sitä, en ole päässyt vielä tavoitteeseen. Ehkä näillä vinkeillä onnistuisin.

    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Kiva kuulla Ilona, että oli hyötyä vinkeistä ja toivottovasti siekin onnistut näillä :). Kivaa loppuviikkoa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.