Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

3-viikon päästä Budapestiin!

Heipähei ja hyvää viikonloppua! Jossain sivulauseessa olen tainnut mainitakin, että lähdemme koko perheen kesken Budapestiin. Kyseinen kaupunki näyttää olevan muidenkin bloggareiden suosiossa ja tämän kesän aikana olenkin lukenut usean arvostelun kyseisestä kaupungista.

Viisi vuotta sitten itseasiassa kävin Budapestissa. Silloin elin viimeistä sinkkukesääni ja olin rimpsuttelureissussa kaveriporukalla. Mentiin Helsingistä laivalla Tallinnaan, josta Taisto-bussi urhoollisesti ajoi meidät Puolaan. Olimme siellä yhden yön josta matka jatkui kohti Unkarin Budapestia. Linja-autossa tuli törötettyä siis tovi jos toinenkin.

SDC11213

SDC11306

SDC11176

Sziget-festarit sijaitsivat Budapestissa olevalla saarella ja esiintyjiä oli laidasta laitaan. Billy Talentista Mikaan näin muutamia mainitakseni.  Hyppäsin reissussa myös benji-hypyn ja kiipeilin seinämää pitkin. Ihan huikea kokemus jota voi muistella vanhana mummelina.

Kolmen viikon päästä on lievästi sanottuna eri meininki kun suuntaan samaan kaupunkiin miehen ja lapsen kanssa haha!

Szigetin aikana en itseasiassa käynyt edes Budan keskustassa, keskustassa käytiin ainoastaan Puolassa joka oli meidän välipysäkki, joten Budapestin keskusta sinällään ihan uusi juttu. Saarelle pääsee käymään myös ei-festareiden aikaan, olisi melko nostalgista mennä sinnekin fiilistelemään.

SDC11147

4

Loma tulee niin tarpeeseen. Tammikuusta asti olen elänyt melko stressaavaa elämänjaksoa. Onhan se aikamoinen muutos kun yli vuoden kotona olon jälkeen pomppaakin työelämään. Tammikuun jälkeen vaihdoin kerran jo työpaikkaakin, joten päässä on ollut aikamoista rumbaa meneillään.

Lento lähtee 07 aikaan aamulla, joten ajetaan Helsinkiin jo edellisenä päivänä niin keretään nukkua yö hotellissa, eikä tarvitse ajella aamuyöllä kohti lentokenttää.

Viime vuonna olimme Kreetalla ja reissu erosi siten, kun Eetu ei osannut vielä edes kävellä. Hän söi vielä tissiä ja ruuatkin oli purkkipöperöä jotka roudasimme kotoa Kreetalle. Olemme miehen kanssa reissanneet tapaamisesta asti joka vuosi ja Kreeta oli ehdottomasti yksi parhaimmista paikoista.

SDC11245

63263_1759820916933_1889116_n

Budapestin lomasuunnitelmissa on käydä ainakin eläintarhassa, shoppailemassa, kylpylässä ja muutamassa must see-turistikohteessa. Voisin melkein tehdä shopping-suunnitelmaa mitä ainakin haluan kohteesta löytää.  Vähän jännittää, mutta eiköhän se ihan hyvin mene. Lapsen kanssa matkustaessa ei pidä aikatauluttaa liiaksi, menee fiiliksen mukaan.

Mukaan otamme Eetulle välipaloja, mutta normiruuat hän syö sitten paikan päällä. Ihanaa kun kellään ei ole mitään rajotteita, toissa vuotena Turkin lomalla olin paksuna ja viime vuonna imetin. Nyt saan syödä mitä huvittaa hihii.

En malta odottaa, ajatukset karkailee vähän väliä reissuun <3. Ihanaa päästä olemaan koko perheen kanssa rauhassa, ilman herätyskelloja tai työ-päiväkoti rumbaa. Minimieskin saa olla 3-viikkoa päiväkodista lomalla, Tuomas on hänen kanssaan pari viikkoa housedaddynä.

Hehe, olipas kuvia, kivat pissanväriset hiukset ja kaikkee. Muistoja muistoja.

Oletko menossa tänä kesänä reissuun? Oletko käynyt Budapestissa? Miten lento meni 2-vuotiaan kanssa?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (6)

 1. Maija

  Olitko koko tapahtuman töissä? Näin sut 🙂 Äänes kiinnitti huomion eka 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo olin torstaista lauantaihin :). Heh, en ihmettele, miulla on aika kantava ääni :D. Ei ollu pahitteeks siellä ku porukkaa oli sen verran paljo välillä 🙂

 2. Hei!

  Tee ihmeessä paluu vaaleaan tukanväriin!! Oletko oikeasti tuon värinen?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos :). Miulla on sellane maantienvärinen oma väri eli aika vaalee :D. Kesällä olisi kyllä freessi vähän vaaleempi =)

 3. maiju

  Meillä on samanikäinen poika kun teidän Eetu. Oltiinkin samassa vauvauinnissa aikoinaan. Me käytiin Turkissa kesäkuussa ja lennot meni kyllä lapsen kanssa tosi hyvin. Jännitin kovasti kun reissu oli pojalle ensimmäinen eikä hän ole mikään paikallaan istuja. Mutta hyvin jaksoi olla. Budapestissä olis kans kiva joskus käydä! 🙂 Mukavaa matkaa!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Ai oltiin, hehe :D. Vauvauinti oli kyl iha huippua, Eetu tykkäsi kovasti :)! Kiva kuulla että lentomatka meni teillä hyvin, toivottovasti meilläkin =). Kiitos ja kivaa kesää siulle :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.