3 liikkeen tehokas pepputreeni kuntosalilla

Motivoivaa maanantaita ruudun sinne puolelle! Tässä blogipostauksessa kerron 3 liikkeen tehokkaan pepputreenin jonka tein tänään. Treenin jälkeen tuntui,että perse lähtee irti joten oli ihan tehokas haha!

Jalkaprässi sammakkotyylillä

En tiedä onkohan tämän asennon nimi oikeasti sammakkotyyli,mutta jalat siis laitetaan prässiin niin, että varpaat sojottaa sivulle ja kantapäät on kääntyneenä sisään päin. Liikerata käy peppuun paljon enemmän kuin normiasennossa. Missään nimessä ei liian isoilla painoilla,koska polville tuo ei ole ergonominen liikerata.

Toistoja 3 x 15 ja keskittyen nimenomaan siihen liikerataan.

Askelkyykky ristiin

Muuten kuin normaali yhden jalan askelkyykky,mutta tässä versiossa viet takimmaisen jalan taakse ristiin. Toistoja 3 x 15.

Viimeisenä mutta ei vähin:

Lantionnosto lisäpainolla

Laita jalat pienen korokkeen päälle ja tee ensin normaalisti 10 lantionnosto. Heti perään joustot. 3 joustoa ylhäällä lasketaan yhdeksi toistoksi. Eli 3 joustoa ylhäällä,pieni palautus alas ja heti 3 joustoa heti perään. Tee toistoja 10, eli joustoja tulee noin yhteensä 30 per setti. Kolme sarjaa tätä joten joustoja tulee yhteensä 90, eli ei ihmekään kun peppu meni kipeäksi :D.

Ai että teki hyvää tehdä treeni oikeasti tehokkaasti, ilman himmailuja. Normaalisti teen kuntosalitreenin ruokkiksen aikana, mutta tänään pidin saldoja pois joten annoin paukkua ilman ”hikipelkoa”.

 

Mukavaa maanantaita!

 

Lue myös

 

Entä jos kuntosalilla käyminen ahdistaa?

Kommentit (4)
  1. Ai, ai, ai! 😌 varmasti on pylly kipeenä. Tuo askelkyykky sivulle on mulla takuuvarma. Esim. bulgarialaisella en saa tuntumaa takamukseen, mutta tuo kyllä toimii 😁
    Oletko muuten koskaan kokeillut tuota jalkaprässiä yhdellä jalalla? Suosittelen 🙋
    Kiitos sinulle kivasta blogista 😊

    1. Meni kyl berberi jumiin todellaki :D. Joo oon tehny joskus yhdellä jalalla ja ai hitto tekee kyl gutaa! Kiitos Jenni ja kivaa viikkoa 😀

  2. Ootko raskaana? 😍

    1. En todellakaan ole enkä toivottovasti ikinä tule enää olemaan :D. Pitäis varmaan loukkaantua tosta jos se oli tarkoituksena? mutta ei:söin eilen hitokseen herkkuja joten ei ole mikään flat maha päivä :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *