2-vuotiaan synttärit

Perheen pienin neiti täytti 24.8  kunnioitettavat 2-vuotta ja tässä postauksessa 2-vuotiaan synttärit <3

Vietimme synttäreitä muutamassa osassa; aamupäivällä tuli isovanhemmat, miehen veli sekä siskoni poikansa kanssa ja päivällä muutama mammakaveri. Kävi vain Tiina-hetket vol miljoona kun olin osalle ilmoittanut synttäreiden alkavan kello 16 ja yhdelle klo 15.00. Muistelin täysin, että olen kaikille kertonut kellonajan olevan 15.00. Vähän ihmettelin ja laittelin kavereille viestiä, että oletteko tulossa ja he kertoivat, että kutsussa luki kello 16 :D. Voi elämä. Yksi kaveri lapsensa kanssa tuli vielä seuraavana päivänä käymään kun ei päässyt samana päivänä. Taaperot oli niin hauskan näköisiä leikkiessään <3.

2-vuotissynttäreiden tarjottavat

Broileri-tuulihatturulla

Mozzarellapiirakka

Juustotikkarit

Viinirypäleitä

Vesimelonia

2 x keksejä

Sateenkaarijuustokakku

Suklaa-vanilja-appelsiini täytekakku

Itse tein mozzarellapiirakan, juustotikkarit ja sateenkaarijuustokakun. Juustotikkarit oli hauska uusi tuttavuus, jonka ohjeen löysin täältä. 

Sateenkaarijuustokakun tein kinuskikissan ohjeella ja voi apua sentään, ei tullut todellakaan sellainen niinkuin esimerkkikuvassa :D. Oli yllättävän vaikeaa kaadella 4 eri täytettä joka vielä hyytyi kesken kaiken. Annoin lasten koristella kakun just niinkuin he halusivat ja 2-veekin oli niin ihana keskittyessään kun asetteli kakun päälle sokerisydämiä <3.

Mies teki tuulihatturullan ja täytekakun, kummatkin oli erittäin nam.

Varsinaista tarkkaa teemaa tänäkään vuonna meillä ei ollut. Ostin kissa-aiheiset lautaset jo aikoja sitten ja yksisarvis/heppateemaa oli jonkinverran. Neiti rakastaa eläimiä ja varsinkin heppa- ja kissaaiheiset jutut aiheuttaa hänelle iloa.

Viime vuonna tilasin hyvissä ajoin somisteita juhliin, mutta tänä vuonna kakun päällystettä lukuunottamatta ostin kaikki aika summanmutikassa normikaupoista. Ei se ole niin justiinsa, ehkä sitten ensi vuonna joku selkeä teema.

Vuosi sitten kun Miina täytti vuoden juhlat olivat ihan erilaiset. Hän vierasti silloin todella paljon ja viihtyi lähes koko ajan sylissä. Vuodessa neiti on kasvanut ja kehittynyt niin paljon, hän on nykyisin sellainen touhukas hymytyttö <3.

Mitään ohjelmaa ei noin pienille erikseen ollut, mutta kaikki lapsivieraat sai valita itselleen pienen lelun vieraslahjaksi. Ostin monenmoisia pieniä leluja ja laitoin ne koriin josta Taaperot sai napata itselleen mieluisan.

Miina sai kivoja lahjoja ja hänelle mieluisin oli varmaan pinkki muovinen mopo. Hänen ilmeensä oli unohtumaton kun siskoni antoi sen hänelle hihi.

Kiitos kaikille vieraille ja onneksi olkoon 2-vuotias Miina <3.

 

ps. neidin otsassa on nuo jäljet sen takia kun hän veti kunnolla turvalleen ennen juhlia. istui jakkaralla ”äiti kuva”. hän kurottautui, tippui jakkaralta ja töräytti päänsä siinä rytäkässä 🙁 :D.

Lue myös

Esikoisen 2-vuotis synttärit

1-vuotiaan syntymäpäivät

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (6)
  1. Onnea pieni neitokainen!
    Meillä tyttö pari kk vanhenpi ja ihan samanoloinen ja samanlainen kampaus kuin teillä 🙂

    1. Miina kiittää <3. Hih hänellä on tuollaiset pienet vaaleat viuhakehiukset, just ja just saa pompulan takahiuksiin <3. Tosin ei anna ponnareita pitää kuin nanosekunnin haha 😀

  2. Oi onnea! Saisko syys ja/tai Talvivaatepostauksen lasten vaatteista ja asusteista. Lisäksi toivoisin myös mieheni kertoo minusta-postauksen (tyyliin parhaat ja raskaimmat piirteet) 😂 Sekä mitä seuraan telkkarista- ja miksi postaus!

    1. Kiitos onnitteluista ja postaustoiveista <3. Pitääkin mieheltä kysyä millon voitaisiin tehä tuo 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *