15-kysymystä hiuksista haaste

Seuraaja haastoi minut tekemään saman haasteen minkä Monna teki blogiinsa, eli 15-kysymystä hiuksista haaste!

 

1. Hiustyyppi?

Todella ohut liuru, luonnontaipuisa ja hieman karhea.

2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein?

Käyn Glamour Room kampaamossa joka on nimensä mukainen, ihana ja kaunis kampaamo <3. Omistaja on lapsuuden ystäväni jonka kanssa leikin joskus 4-vuotiaana. Tiemme kohtasi pari vuotta sitten sattumalta samoilla vaatekutsuilla yli 20-vuoden  jälkeen. Hauska sattuma ja ihan tosi kiva, että tutustuttiin uudelleen. Selina on ollut alalla yli 10-vuotta ja on erittäin ammattitaitoinen ja luova.

3. Mitä hiuksillesi tehtiin viimeksi kampaajalla? 

Annoin vapaat kädet ja lopputulos oli sineteillä tehty tuuhennus violeteilla sineteillä <3. Ihana persoonallinen lookki!

4. Tukkajumalasi?

Ihailen niitä joilla on luonnostaan tuuheat ja paksut hiukset. Itselläni on ollut viimeksi 6-luokalla luonnostaan pitkät ja paksut hiukset haha!

5. Suosikkikampaus?

Silloin kun haluan leikkiä nättiä tyttöä kiharran hiukset. Teen lämpörullilla jos haluan panostaa, jos haluan nopeasti hiukan kihartaa teen kiharrinpuikolla.

6. Kuinka usein peset hiukset – aamulla vai illalla?

Lähes aina iltaisin, koska ei aamuisin ole aikaa. Vapaapäivinä on kyllä ihana jos on aikaa käydä päiväsuihkussa ja föönätä koko hiukset. Kun käyn iltaisin suihkussa föönaan pelkän tyven ja loput hiukset annan kuivaa ennen nukkumaanmenoa. Pesen hiukset n. joka toinen päivä.

7. Vakio hätäkampaus?

Mommy nöttyrä tietysti :D.

8. Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki?

Sexyhairin shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävä tökötti samalta merkiltä. Suoristamiseen Revlonin lämpösuoja, sitten muotovaahtona on nyt joku cutrinin. Kuivashampoo on myös ahkerassa käytössä. Kihartamisessa suolaspray on hyvä ja sitten sellainen tuuheuttava rakennespray. Olen arkisin laiska laittamaan hiuksia ja vaikka purnukoita löytyy jonkin verran en niitä kaikkia aktiivisesti käytä.

Uusin lemppari on tuuheuttava kuivashampoo primarkista berliinin reissulta ja ikisuosikki on myös kuivashampoo :D.

9. Mikä hiustuote ei nappaa?

Hmm hiuspuuteria en ole ikinä ostanut, kuivashampoo ajaa miun mielestä saman asian ja annostelisin sitä puuteria varmaan vahingossa kuitenkin liikaa.

10. Jäätävin hiuslookkisi?

Tummasta vaaleaan vaalennukset kun hiukset on olleet ällöttävän oranssit. Sitten sellainen tuo kuvassa näkyvä revitty polkka oli karmea, hyi yäks :D. Siihen päälle vielä epätasaiset etuhiukset niin avot.

11. Syötkö ravinnelisää hiuksille?

En itseasiassa tällä hetkellä.

12. Käytätkö/oletko joskus käyttänyt hiuslisäkkeitä?

Tälläkin hetkellä on sinetit. Viimeksi tehtiin vain tuuhennus ja on jo ikävä kokopään pidennyksiä kun silleen saa tuuheammat hiukset. Sinettien lisäksi on kerran ollut teippipidennykset. Sinettejä olen käyttänyt helmikuusta asti.

13. Hiuskatastrofi?

Takana oleva pyörre voi argh!!! Vaikka yritän tupeerata ja survoa vaikka mitä niin aina se saakeli tupsahtaa jonkin ajan kuluttua näkyviin. Tai sitten niinä päivinä kun yritän oikeasti olla olevinaan classy ja vauvahiukset töröttää joka puolelta ja näytän epäsiistiltä turakkeelta.

14. Millä suoristat ja/tai kiharrat? 

Suoristan GHD:lla jonka sain yhteistyössä n. vuosi sitten. On ollut ihan paras! Lämpeää nopeasti, ei revi hiuksia plus kaikista paras juttu se kun laite sammuu mikäli sitä ei käytä hetkeen. Siskonikin inspiroitui tuosta kun kokeili ja meinasi ostaa itsekin sen. Kiharran joko lämpörullilla tai kiharrintikulla jonka merkkiä en kyllä yhtään muista.

15. Hiusvinkki?

Saan peitettyä juurikasvun näppärästi tyvispraylla eli se on tälläisen laiskan hiustenvärjääjän number one juttu!

Monenlaista väriä ja mallia on päässä ollut! Tällä hetkellä tykkään näistä violeteista latvoista. Joka kerta kun pesen, laitan sävyttävää violettia väriä jotta sävy pysyy hyvänä. Ainoa jota muuttaisin nyt olisi enemmän sinettihiuksia ja että omassa hiuksessa pysyisi violetti paremmin.

Lue myös

Hiustyylejä vuosien takaa

Hyvästi housewifen hirveät hiukset

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Ihanaa kuinka aina vastaat lukijoille 🥰🥰

    1. Tottakai, se on miulle tärkeää koska ilman teitä ei olisi lukukertojakaan 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *