SUMMER 2016 TO DO LISTA

Halusin tulla luonnostelemaan kesä 2016 to do listaa/mitä odotan tältä kesältä. Tänä vuonna miulla on lähes täysi kesäloma,yli 3- viikkoa <3.  Viime vuonna oli ainoastaan viikko,ja sekin palkatonta jolloin kävimme Budapestissa koko perhe.

TP5D7016b

Paita Hm / Housut Hm / Laukku Longchamp

TP5D7004b

TURKIN REISSU

Lähdetään ensi kuussa koko konkkaronkka kohti Turkin Sideä <3! Kaikki odotetaan matkaa todella paljon, minimieskin on niin mainio kun olevinaan aina pakkaa muumikassiaan ja kävelee ovelle ”minä lähden reissuun, heippa!”. Tämä tulee olemaan kolmas kerta Eetun kanssa ulkomailla. Ensimmäinen reissu oli Kreetalle hänen ollessa 8kk, viime vuonna Budapestissa vajaa 2vuotias ja nyt vajaa 3-vuotiaana. Rakastan erilaisia listoja ja suunnitteluja, joten teen varmasti reissua koskien postauksia lähempänä.

AAMULENKIT

Sairasloman aikaan huomasin, miten paljon liikunta oikeasti antaa iloa. Teimme koiran kanssa ihan täydellisen lenkin, olin ihan niin kuin liikuntapöllyssä, juuri sellainen ”fuck yeah, tykkään tästä hulluna”. Lenkkeily ei kuitenkaan aina mene niin kuin strömsössä, niin kuin ihana kamala lenkkeilyssä postailinkin. Tein viime kesänä ennen Budapestin reissua aina aamulenkit mikäli miehen vuorojen puitteissa se oli mahdollista, ja sillä sainkin timmiydyttyä ihan huomaamatta + hyvän mielen ja koiran pissitykset tietty samalla

MÖKKEILY

Moneen vuoteen en ole ollut porukoiden mökillä yötä, satunnaisia piipahduksia vain. He ovat rempanneet siellä myös aika kivasti kuulemma, joten tänä kesänä yökylään mökille ja Eetulle näyttämään huudeja missä aina kesäisin leikin.

MANSIKAT

Ai että suomalaisia mansikoita odotan <3. Harmi kun meillä ei ole isoa pakastinta, joten isoa satsia sitä ei pakkaseen mahdu. Mutta tuoreenahan ne maistuukin parhaimmalta nams.

GRILLIJUHLAT

Ensi viikolla nähdään kavereiden kanssa ja pidetään grillijuhlat <3. Tapaamisia odotan aina innolla, silloin läppä lentää kaikesta maan ja taivaan välillä, volyymitaso on välillä niin korkea, että kaverin poikaystävällä on joskus korvatulpat päässä jos sattuu olemaan samassa huoneessa haha! Seuraavana päivänä onkin sitten miehen serkun häät, joten Mamma ei pääse reivaamaan tällä kertaa, mutta ei se tapaamisissa pääpointti olekaan.

AURINKO

Rakastan aurinkoa <3. Nuorempana otin aina kun mahdollista aurinkoa, 17-veenä monet luuli minua ulkomaalaiseksi kun rusketuin niin paljon hah! Nyt ei kärsivällisyyttä, eikä aikaa ole niin paljon, mutta edes pieni hetki köllöttää omalla pihalla aurinkotuolissa –ai että.

ASUNNON ETSIMINEN

Löytyisikö kesällä meille oma asunto? Ken tietää. Etuovi.com on ahkerassa syynissä ja haaveet omasta asunnosta elää. Jotenkin outoa muuttaa vuokralle monen vuoden jälkeen.

ULKOTREENIT

Varsinkin kesäisin tykkään tehdä ulkona treeniä, lempparini on kahvakuula jolla saa kivasti treenattua koko kroppaa ja lapsi voi ulkoilla vaikka samalla. Viime kesäistä kahvakuulatreeniä voin tehdä, ja sen lisäksi keksiä uusia tilalle.

VAPAUS

Viimeisenä tärkein; vapaus. Ei kelloon heräämisiä, ei kellon tuijotuksia, ei lapsen viemistä päiväkotiin hänen huutaessaan kurkku suorana. Vapaus

TP5D6956b

TP5D6878b

Nyt on kamat uudella asunnolla ja ensivaikutelmat tuntuu kivalta. Olen vieläkin ihan poikki, miulla on vieläkin flunssa päällä kaikenlisäksi. En ole päässyt edes salille. Viikonloppuna mennään muuten miehekkeen kanssa kahdestaan Ikeaan, jej!

Mitä kesäsuunnitelmia siulla on?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *