10-minuutin luonnollinen arkimeikki

Arkiaamut on monesti hektisiä ja arkimeikkiin miulla menee yleensä n. 10-15 minuuttia jos kaikki menee niinkuin pitää. Tässä tämän päivän ihan tavallinen 10-minuutin luonnollinen arkimeikki.

 

 

Pohjustin kasvot Smashboxin primerilla, joka tasoittaa horror-ihohuokosiani. Tasoituksen lisäksi se myös pidentää meikin kestoa. Käytän aina meikatessa primeria.

Pohjustustuotteen jälkeen laitoin laitoin yhden pumppauksen Lorealin true match meikkivoidetta kämmenelle ja levitin voiteen kasvoille ihan sormin. Laitan täpät meikkivoidetta otsalle, kummallekin poskille ja leukaan. Niin levitys on helpompaa.

 

 

Peiteaineella tein viivat nenän vierustalle josta levitin peitevoiteen kolmion mallisesti silmäkulmien alle ja häipyttäen kohti poskipäitä.Tästä häivitystyylistä katsoin hetki sitten vinkki videon youtubesta ja olen tykännyt peitevoiteen levityksestä nykyisin tällä tyylillä, varsinkin kiireaamuina se on ollut näppärä.

Kiinnitin meikkipohjan irtopuuterilla jonka jälkeen tein kulmat.

Kulmat tein voidemaisella kulmavärillä ja pienellä viistopäiselle siveltimellä. Rajasin kulmakarvan muodon alhaalta ja ylhäältä ja väritin.

Ripsiväriä pikaisesti silmiin.

Viimeiseksi töpsäys Mary Loun highligheria nenään ja poskipäille, kiilto huuliin ja Mac:n meikinkiinnityssuihke kasvoille.

 

Tosi helppo ja luonnollinen meikki 10-minuutissa ilman mitään kikkailuja. Vähän liiankin luonnollinen kun yleensä tykkään laittaa huulipunaa, mutta vaihtelu virkistää.

Pikainen arkimeikki jota saa helposti laitettua näyttävämmäksi jos aikaa riittää.

Miten pitkään siulla menee normaalissa arkimeikissä?

Lue myös

Parhaat kosmetiikkatuotteet just nyt

Taviksen aito ja arkinen meikkitutorial

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *