Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

10 HYVÄÄ ASIAA MIEHESTÄNI

Tänään vietämme miehen kanssa 3-vuotishääpäivää ja sen kunniaksi halusin rustailla intuiitiolla 10 hyvää asiaa hänestä. Taipaleemme ei ole ollut aina ruusuilla tanssimista, monesta ollaan selvitty. Liian monesti tulee ajateltua toisesta niitä ärsyttäviä juttuja, joten tekee hyvää pysähtyä hetkeksi ja keskittyä niihin positiivisiin juttuihin.

kuva Markus Sotikov/KuvaVelhot

 1. Hyvä tekemään ruokaa. Hän on ihan luontainen ruuanlaittaja, ei töllötä useinkaan mitään reseptejä ja loihtii omasta päästäkin hervottoman hyviä juttuja.
 2. Sopivalla tavalla viisas. Mies tietää ihan tosi paljon kaikkea, hän joutuukin monesti kahden kyselyikäisen pommittamaksi kun mie ja lapsi kummatkin kysytään juttuja maan ja taivaan väliltä. Tuomas ei ole kuitenkaan ”liian fiksu” eikä mollaa jos en jotain tiedä. Inhoan nimittäin sellaista tunnetta, jos tunnen itseni ihan liian tyhmäksi.
 3. Hyvä suuntavaisto. Ulkomailla ja ihan kotisuomessa, en ymmärrä miten hän osaa löytää paikasta a paikkaan b niin helposti.  Ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkalla olimme Prahassa ja sielläkin hän otti homman heti haltuun vaikka ei koskaan aikaisemmin ollut ulkomailla ollutkaan.
 4. Tekee romanttisia kivoja juttuja. Alkuaikoina enemmän, mutta viime vuosina hän on esim. kirjoittanut käsin kirjeen ja lähettänyt sen miulle. Yllärinä on ostanut vaikka suklaapatukan tai jotain muuta pientä.
 5. Luotettava. Tämä oli yksi isoin asia, joka aihetti rakastumisen tunteen aikoinaan. Niin monta miestä oli valehdellut ja pettänyt luottamukseni ennen Tuomasta. Alkuaikoina matkustin Helsinkiin serkkuni häihin. Tuomas ehdotti, että hän menisi samalla reissulla siskonsa luona käymään, kävisi minut häiden jälkeen ja ajaisimme yhdessä takaisin Joensuuhun. Koko reissun ajan ajattelin, että kohta se laittaa tekstiviestin että ”en pääsekään”. Ei tullut, vaan hän piti lupauksensa ja tuli paikalle.
 6. Vahva. Ei mikään muskelimies, mutta sopivan miehisesti vahva, purkit joita olen itsepäisesti kiroillen olen yrittänyt saada auki niin hän on vaan naps aukaissut ne.
 7. Tummat piirteet. Olen aina tykännyt enemmän tummista kuin blondeista. Myös lapselle on periytynyt mieheltä tummat kulmakarvat, ihan epistä kun itse olen niin albiino.
 8. On myös kaikkimullehetinyt tyyppi. Kummatkin eletään tunteella ja ollaan vähän sellaisia kaikkimullehetinyt tyyppejä. Suhteemme eteni aika nopeasti kummankin sitä tahtoen. Aika iso ristiriita olisi ollut esim. jos hän ei olisi halunnut lasta ja itse olisin halunnut, tai toistepäin.
 9. Antaa minulle myös omaa aikaa. Parisuhteessa kummankin pitää olla myös yksilö ja itse olen ollut hyvin itsenäinen jo lapsena. Miulle on erittäin tärkeää saada myös omaa aikaa.
 10. Hyvä isä. Kun hääpapille piti kertoa hyviä juttuja tulevasta puolisosta, sanoin että Tuomas on hyvä isä. Eetu on välillä niin Isin poika, että sydän sulaa kun he riehuvat tai köllöttävät vierekkäin.

Hyvää vuosipäivää ME <3

Ilo kiertoon; Kerro toki kommenttiboksiin joku positiivinen ajatus omasta kumppanistasi!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. Viivi

  Mun mies saa mut nauramaan ja sekös on meidän liiton suola 💕

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Se on kyllä tosi tärkeetä parisuhteessa <3

 2. Sussu

  Paljon onnea!☺

  Meillä oli miehen kanssa keväällä 5v hääpäivä ja yhdessäoloa huikeat 13v, vaikka olen vasta 27v 😁

  Minun miehessäni parasta on ehdottomasti luotettavuus ja oikeudenmukaisuus ❤ eikä komea ulkomuotokaan missään nimessä haittaa 😁

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Sussu :). Ohoo tehän ootte ollu pitkään yhessä, onnea pitkästä taipaleesta <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.