10 asiaa tammikuusta

Hei Hei Tammikuu postausta hieman eri tavalla toteutettuna. Katselin instagram feediäni ja nappasin sieltä intuiitiolla 10 kuvaa. Kuvituksena ne, sekä muutama juttu tammikuusta. Osa pienempiä, osa isompia ja osa siltä väliltä. Arkea.

Postauksia blogin puolelle tuli 14, joista suosituimmat Maha hurjassa kunnossa?! , Kuinka tiputin viikossa -3kg, Kokemus kuntouta keskivartalo raskauden jälkeen sekä Parasta ja paskinta päivässä 1.

En käyttänyt koko kuukautena clip-on hiuksia.

Treenasin kotona ja alkoi jopa vähän edes tuntua Fit eikä vaan Fat Mamalta.

Lenkit lumessa <3

Äiti-vauva jumpassa.

Iloa kun tunsin fyysisesti oloni paremmaksi kuin aikoihin. Kuukauden alusta vähensin huomattavasti herkuttelua ja sain pidettyä rodin yllä. Turvotus lähti tehokkaasti ja pöhötys pieneni kasvoista sekä vatsastakin osittain. Ja oma olo on parempi mikä tietty tärkein asia <3.

Tein erilaisia kotijumppia jonkinverran ja parhaimpana liikuntajuttuna mieleen jäi ehdottomasti nämä 2 asiaa: kävelin koiran kanssa eri reittiä kuin yleensä. Otin kuulokkeet pois ja vaan seisoin, hengitin ja rentouduin. Jotenkin niin ihana hetki. Toinen paras tammikuun liikuntajuttu oli kun kävin Äiti-lapsi jumpassa jonne sai siis ottaa vauvan mukaan. Miina nukkui koko ajan ja sain treenata 45-minuuttia! Siis ihan älyttömän hyvä fiilis tuli. Oli alkulämmittely askelsarjoilla jossa pysyin tosi hyvin mukana vaikka en ollut vuosiin käynyt missään ohjatulla tunnilla, sen jälkeen paineilmalaitteilla circuit tyyliin.

Keksin pari kivaa reseptiä; Rasvattoman Porkkanapannukakun ja banaanivohveleita.

Lasten kanssa pikakäynti keskustassa ja meni erittäin jees!

Housewifen iloja; ruokakaupassa 😀

Mammatreffejä

Perheentalolla

En kökkinyt vaan kotona. En muinakaan kuukausina ole vaan pököttänyt kotona, mutta tammikuussa selkeästi enemmän oli menoja. Silleen kivasti, ei liikaa. Yksikin päivä kotona olo vaan kyrsi suunnattomasti, niin lähdettiin lasten kanssa parin ruokakaupan kierrokselle. Ensin cittarista irttareita jonka jälkeen ajoin Prismaan jossa 4v leikki leikkipaikalla. Sattumalta oli leikkipaikalla vielä Eetun entinen hoitokaveri, niin kivasti leikkivät yhdessä. Lasten leikkejä on jotenkin niin hauska seurata sivusta, ihana mielikuvitus. Jätkät leikki mm. tarzania.

Tutustuin pariin uuteen mammaihmiseen ja kävin myös muutamaankin otteeseen Perheentalolla. Jotenkin sinne meno ensin hieman jännitti, aikaisempina kertoina olen aina sopinut jonkun miitin sinne, mutta noina kertoina menin ihan yksin lasten kanssa. Meni kyllä joka kerta todella kivasti ja ehdottomasti ruvetaan käymään siellä jatkossakin.

Parasta nukkua tän nökerön vieressä <3

Aikaisin unille <3. Pari kertaa tammikuussa rupesin samaan aikaan nukkumaan kuin vauva. Tosin pari kertaa vahingossa, mutta silti. Esikoisen aikaan en ikinä olisi malttanut mennä niin aikaseen, aina oli jotain härväämistä. Kyllä se maailma jatkaa etenemistään vaikka tää Mamma välillä nukahtaisikin 20.30.

Kivaa päivän jatkoa <3

Lue myös;Miten meni vuosi 2017 , Hei Hei Marraskuu

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)
 1. Kiva postaus! Tykkään muutenkin sun blogista.. Toiveena vauvaperheen my day!
  Miten teillä muuten tällä hetkellä nukutaan? Kiinnostaa, koska meillä hieman nuorempi vauva, hänkin tyttö..Meillä jonkinlainen 3kk:n hulinakausi, kun yöunet muuttuneet katkonaisemmiksi.

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   13.2.2018, 17:08

   Kiitos, kiva kun tykkäät <3 :). Luonnoksissa on meidän yhdestä sunnuntaipäivästä postaus, julkaisen sen tällä viikolla :)!
   Meillä Miinalla on välillä hulinoita oikeastaan kuukausien vaihtuessa, 3kk iässä oli hulinaöitä ja 4kk…nyt kun 6kk lähenee niin on myös ollut vähän useammin heräilyjä. Hulinat vissiin kuuluu kehitykseen monella :/ .Kivaa vauva-arkea sinne <3

 2. Kivat meikit näissä kuvissa, raikkaat 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   15.2.2018, 21:01

   Kiitos :). Toisessa mineraalimeikkipohja,toisessa tais olla miksaus Lumene CC+bodyshopin BB 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *