1-vuotiskuvaukset

Miulle oli ihan ehdotonta se, että Eetu saa viralliset 1-vuotiskuvat. Itselläni sellaisia ei ollut, josta olen kiukutellut porukoille muutamaan otteeseen. Tuomaksestakin on otettu 1-vee kuvat ja nekin on niin suloisia että <3!

1-vuotiskuvaukset otettiin studiolla ja kuvaaja oli sama mikä häissämme, Markus Sotikov. Kuvavelhot sijaitsi Tokmannin vastapäätä, mutta heidän toimitilansa siirtyy parin viikon päästä Lehmoon.

Kuvaukseen varasimme aikaa tunnin. Ensin juttelimme minkä tyyppisiä kuvia haluamme ja sitten Markus alkoi räpsimään.

Eetulta ei meinannu irrota hymy ja Äiti sai laittaa kaikki taidot peliin, että saatiin edes muutama iloinen kuva. Pärisin, pörisin, kukkuilin ja vaikka sun mitä. Markus saattoi kuunnella, että mikä hullu toikin on :D.

Tässäpä muutama. Kaikki kuvat on raakaversioita, muokatut saadaan myöhemmin. Itse muokkasin muutaman kuvan:

rakas söpö Ensin otettiin kuvat Paavo-nallen viekussa. Paavo-nalle onkin ollut joka kuukausi Eetun viekussa kuukausikuvissa. Voisinkin tehdä Eetun vuosi kuvina-postauksen jossa on joka kuukaudelta kuva. eetu4 Matkalaukun päällä istuttiin ja seistiin. Seisominen oli hurjan paljon kivempaa!eetu1 Kiikkuu, kaakkuu.eetu 4Jee! Seisominen ja kävely on kivvaa! kovisAina ei huvita hymyillä.

 

Jostain kuvasta teetetään taulu seinälle. Meidän söpöliini <3!

Millaisia yksivuotiskuvauksia teillä on ollut? Otitteko itse vai kävittekö kuvauksissa?

-Tiina

Kommentit (19)
  1. IHANIA! 😀 Mä en malta oottaa, että saadaan Lilianinkin 1-vuotiskuvat otettua 🙂 Tuo viimenen kuva on kyllä nii huippu 😀

    1. Kiitos :)! Hehe joo, se on kunnon Äijjä! 😀

  2. poppisliini
    17.9.2014, 13:14

    Me käytiin, yllätys yllätys, samassa paikassa kun te! 😀 Tuli kyllä ihania kuvia, oli hirmu hankala valita mitkä haluu sille levylle 🙂 Ihant kuvat on Eetustakin, varsinkin toi maitotonkkakuva! <3

    1. Ai kävitte :DD. Haha, hyvä sattuma (taas) :D. Markus on kyllä mukava =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *