Coaching Kira
Coaching Kira

Voita Tassu-korvakorut | (Koira) koru naisen tiellä pitää!

KORU ARVOMAAILMAN VAHVISTAJANA

Muistan aikoinaan, kun jouduin äidilleni selittämään miksi minulla on tatuointeja (minulla on kolmessa kohtaa vartalossa tatskat). Selitin hänelle, että syy on itseasiassa todella simppeli.

Syy on sama, kuin koruissa: ne ovat eräs vahva itseilmaisun muoto.

Kenelle muulle on? Miksi sinä valitset sellaiset korut päällesi, kuin valitset?

Valitsen päällä olevat koruni sen mukaan, mitä haluan viestittää. Joskus viesti voi olla hieman epäselkeä: laitan korun, jolla on merkitystä vain minulle eikä muut voi missään nimessä tietää, miksi olen laittanut juuri sen korun. Eikä tarvitsekaan.

Tällöin koru nimittäin saattaa olla päälläni, koska saan siitä itse sisäistä voimaa. Tai se muistuttaa minua jostain, vahvimmin arvomaailmastani tai siitä kuka minä olen.

koru
Mä oon niin fiiliksissä – saan näyttää kaikille, että tätä mulle kuuluu juuri nyt!

Joskus viesti on selvä: haluan koko muun maailman tietää, että tätä minulle kuuluu juuri nyt.

Kuinka moni muuten huomaa tarkastellessaan toisen koruja miettivänsä, että mitä niiden valitsemisen taustalla on mahtanut olla?

Kiinnittämme usein nimittäin myös tiedostamatta huomiota muiden ihmisten ulkoisiin seikkoihin.

Enivei, koiran tullessa taloon homma oli itsestäänselvä: ranskanbulldoggikaulakoru! Se oli must! Haluan jatkuvasti pitää ajatuksen koirasta oman itseni lähellä.

Arvostan ja rakastan meidän pikku Bossea niin julmetusti! <3 Samalla pelottaa välillä niin sikana: hän on oikeesti elävä yksilö ja olen vastuussa hänen elämästään.

koru
Meidän pikku Bosse. <3

Myös tassukorvakorut puhuttelivat minua suuresti. En ollut aikaisemmin juurikaan ajatellut, että käyttäisin niitä – enhän omistanut koiraa. Koiran tulon jälkeen se oli itsestäänselvyys, nää on saatava! 😀

Olen niin onnellinen saadessani näyttää mitä minulle kuuluu juuri nyt. Koira, that’s what’s up!

SELLAINEN KORU, MILLAINEN OMISTAJA?

Erityisesti koru on itselleni muistutus sitoutumisesta: olen täydellisen sitoutunut huolehtimaan tuosta pienestä pallerosta ja aion tehdä kaikkeni hänen hyvinvointinsa eteen.

Josta muuten tulikin mieleeni, että oli hauska kun isoisäni huomasi kylässä ollessaan huomasi minun käyttävän Bossesta sanaa ”hän”.

En ollut edes ajatellut asiaa sen enempää. Tiesin vain, että se sanaa en käytä, koska itselläni on niin suuri kunnioitus tuota pientä ihmeellistä sielua kohtaan. Tiedättekö? Tyyppi on vahva osa minua. Niin pieni elävä yksilö!

Tietenkin se on koira, tiedän. Mutta se on arvokas luontokappale.

Korulla haluan ilmaista ja muistuttaa myös itselleni tästä tärkeästä tehtävästä: toisesta elämästä huolehtimisesta. Sellainen koru, millainen omistaja. 😀

koru
Kaveri simahti vähän puskista leikin jälkeen. <3

Eikä mikä tahansa luontokappale, vaan sellainen, joka on totaalisesti sulattanut sydämen. Tää fiilis on kerrassaan todella hassu!

Tänään aamupäiväjumppien jälkeen eräs ihana asiakas kysyi minulta, että eikö olekin hupaisaa, kuinka äitihormonit ne vaan rupeaa jylläämään?!

Kylläh – musta on tullut varsinainen kanaemo ja otan roolini ihan täysillä! 😀 😀

Eilen esimerkiksi sain jäätävän friikkikohtauksen, että nyt sillä on mahalaukun kiertymä! Tein nimittäin kardinaalivirheen ja avasin GOOGLEN.

Voin sanoa, kaverit – ei kannata avata Googlea. 😀

Kaikki oireet täsmäsivät, paitsi tietyt:

ensinnäkin rotu ja ikä (8 viikkoa) eivät kyseistä haastetta varten oikein täsmää (hoitajan mukaan – KYLLÄ, SOITIN PÄIVYSTÄVÄLLE ELÄINHOITAJALLE 😀 😀 ), lisäksi pentu syö ja tekee tarpeensa normisti eikä ole omituisen haluton leikkimään.

Meikäläinen oli jo ihan itkua vääntämässä! Hei kaikki lemmikin omistaneet, muistatteko itsellenne tulleen näitä hepuleita? 😀

”MÄ PILAAN SEN!!1!!!!1”

Siis ajatushan lähti siitä, että mitäs jos sen mahalaukku on päässyt kiertymään ympäri, koska se on juossut muutamia askelia ruokailun jälkeen. Ja koska oli oksennellut muutaman kerran parin päivän sisään (tosiasiassa kaveri oli vetänyt ruohoa – siis heinää ja nurtsia 😀 ).

Huoh. No joo. Kyllä mä kohta rauhotun tässä.

koru

SAMASKORU-ARVONTA: VOITA TASSUKORVAKORUT

Olen todella onnessani myös siitä, että saan jakaa korujen ilosanomaa eteenpäin! Omat koruni ovat Samaskorun valikoimista:

Ranskanbulldoggi-kaulakoru sydämellä
Hopeiset Tassu-korvakorut zirkoneilla
Innostuneena omasta pikku makkarakakkarastani haeskelin nimittäin heti tottakai aiheenmukaisia koruja. 😉

Korut ovat hopeaa (Sterling Hopea). Sivustolla on koirakorujen lisäksi myös kissakoruja ja paljon muuta valikoimaa! Kannattaa mennä tsekkaamaan eläinkorut läpi, sillä valikoima ei rajoitu vain ranskiksiin! Tuotevalikoima myös vaihtelee vuoden mittaan, eli ei heti pääse kyllästymään.

Jos et vielä ole tilannut Samaskorulta uutiskirjettä,
niin kantsii:
kun liityt sähköpostilistalle saat -10%
oikeuttavan alennuskoodin!

Minulla on itselläni ekstrapari Tassu-korvakoruja ja rakastan jakaa kaikkea kivaa. Joten ARVONTAA pystyyn!!

Laitan keskiviikkona 12.7.2017 klo 21 arpoen yhdet hopeiset Tassu-korvakorut. Osallistua saa kaikki rakkaan karvaisen hänen omistajat ja karvaisia heitä rakastavat tyypit – let’s go, peeps! Nämä ovat nimittäin kiva lahja jollekin, jos ei itsellesi tule käyttöön. <3

Miten osallistut?

Kirjoita kommenttikenttään mikä kuvaa sinua ja lemmikkisi suhdetta parhaiten. Tai jos sinulla ei ole omaa lemmikkiä, niin kommentoi minkä elukan hankkisit ja miksi. <3

Musta on ihana jakaa nyt näitä ajatuksia, kun olen omistanut ihana bullapatukan kuitenkin jo huimat 9 päivää!! 😀 <3 (ja tähän tuhat sydäntä lisää)

Meidän suhdettamme Bossen kanssa kuvaa läsnäolo: kaikki muu unohtuu, kun katson tuota pikkuista silmiin. Ei ole mitään siistimpää, kuin hän. <3 Love you so veri meni!

koru

Osallistu ja jaa! Kirjoitus on omistettu kaikille eläinrakkaille,
x Kipa

Tsekkaa myös:

Nopea kotitreeni – tarvitset vain villasukat!

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

coachingkira

<3

Kommentit (38)

 1. Sofia

  Luottamus 🙂

  • kira

   Niin tärkeä! 😍😍😍

 2. Hanski

  ”Äiti-tytär – suhde”, oma ranskikseni Hertta, on minulle täysiverinen karvalapsi ja maailmani napa 😍

  • kira

   Aaaaaw!! 😍❤️😍

 3. juju

  molemmat ollaan yhtä höpsöjä 😉 koirani ja minä

  • kira

   Ihana yhdistävä tekijä. ☺️☺️❤️

 4. Tiina

  Hauskanpito <3

  • kira

   Ihana! ❤️❤️❤️

 5. Merja

  Ystävyys.

  • kira

   ❤️

 6. Leila

  Rakkaus ❤❤

  • kira

   ❤️❤️

 7. Rebekka

  Arvostus❤

  • kira

   ❤️

 8. Anni Oksanen

  Ystävyys 🐶😍❤️ Hoitokoirani Siiri oli ehdottomasti lapsuuteni ja nuoruuteni paras kaveri, jonka kanssa pystyi jakamaan niin ilot kuin murheetkin 💖 Nyt Siiri istuu pilven päällä mun suojelusenkelinäni 🐶👼🏼
  Mutta sitten kun hankin koiran niin varmaan se on sellainen russeli taas 😍😍
  P.s. Bosse in kyllä niiiiin ❤️❤️❤️

  • kira

   Voi ei, Anni – ihanaa! <3 Halaus sulle ja suuri osanottoni. Siirillä on nyt hyvä olla ja siellä Siiri sua katselee. 🙂

   Russelit!! <3

   P.s. Kiitos! 😀🙊☺️

 9. Jonna

  Hekaa miettiessä tulee niin monia sanoja ja tunteita mieleen, sillä on HÄN niin korvaamaton otus mun elämässä. Luettelen tässä 5 mieleeni tulevaa; ystävyys, uskollisuus, läheisyys, ymmärrys ja ennen kaikkea rakkaus <3
  On toi Bosse kyllä aika mussukka karvapeppu 💕

  • kira

   Heka. <3 On niin jännä, miten tuollaisesta karvaotuksesta vaan tulee ihan priceless. Elämän suola ja pilke. Ihania asioita, Jonsu. Heka on tosi söpö. 🙂

   Haha, kiitos. Bossella on viikarivaihteensa ja sit on aina viittä vaille tekemässä HÄNESTÄ lapaset. Mutta sit katson Bossen nappisimmuja ja tajuan, kuinka onnellinen olen Bossen seurassa. <3

 10. Elina

  Ehdoton rakkaus❤

  • kira

   Mä en kestä! <3 <3 <3

 11. Pinja

  Läheisyys 🐕 oma koirani ei ole helpoin luonteeltaan, mutta on opettanut minulle paljon yhdeksän yhteisen vuoden aikana. ❤️

  • kira

   Vau, hieno matka teillä jo takana ja upea opetus. <3

 12. Kride

  Huolenpito. ♥ Me ollaan shelttini kanssa toistemme tuki ja turva. Hän auttaa minua jaksamaan vaikeinakin aikoina ja on ystävä, joka pysyy aina rinnallani. Minä puolestani pyrin tarjoamaan hänelle parhaan mahdollisen kodin.

  P.S. Aivan ihana arvonta. 🙂

  • kira

   Voi ei, mä en kestä – suhteenne kuulostaa aivan ihanalta. <3 Huomaan itse muuten myös tuon, kuinka paljon ihan vain jo koiran läsnäolo tuo lohtua vaikeina aikoina. On ne vaan niin mielettömiä!

   Kiitos, ihana kun osallistuit. Näitä kommentteja on aivan mahtava lukea. <3

 13. Jassu

  Huolenpito 🙂 sitähän se on ja nuo osaa painostaa omalla tavallaan esim. pihalle pitää lähteä välillä tiuhaankin tahtiin 😀 noh eipähän turhat sellut tartu jalkoihin, kun tallaa tuolla menemään :’D

  • kira

   Haha, komppaan huolenpitoa. 😀 Itselleni ainakin koira on antanut aivan uuden merkityksen elämälleni. 😀

 14. Ninna

  Saa hehkuttaa omaa lemmikkiä nehän ovat perheenjäseniä! Minulla on 6v Elis kani ja todella rakas. Monet eivät ymmärrä sitä ja ärsyttää sanonnat ”sehän on vain eläin” eikä ole! Minun ”lapseni” koska omia ei ole. Olemme samanlaisia, aamuvirkkuja touhukkaita uteliaita kilttejä ja ikiliikkujia. Eliksen hankin sairaalaosastojakson jälkeen itselleni kun oma koti alkoi tuntua hiljaiseksi ahdisti olla yksin ja tunnetusti lemmikillä on mielenterveydelle suotuisia vaikutuksia. Sanoisin Eliksen pelastaneen minut ja pitäneen mielen korkealla.

  • kira

   Samaa mieltä, aina ollut: ei ole kyse vain eläimestä. On ihan käsittämätöntä, miten tuollaisesta pikkusintistä tulee vain niin rakas eikä millään muulla ole mitään väliä, kuin hänen hyvinvoinnillaan. <3 Ihan varmasti on pelastanut – ja ihana niin! 🙂

 15. Milla

  yorkshirenterrierimme urosherra Jolly on täysin ”mammanpoika” Edellisen Kalle koiramme myös yorkin kuoltua 16vuotiaana ajattelin ei enää koskaan koiraa mutta talo hiljaisena vuoden ajan tyttäreni löysi tori.fistä Jolly pennun ja olin myyty. Jolly pitää päivärytmini yllä, rutiinit ja aktiivisena kun olen sairaseläkkeellä ja sairastan nivelrikkoa. Nivelrikkoni on varmasti pysynyt niin ”hyvänä” kiitos Jollyn kävelyttämisen ja masennukselta. Yhteinen hetkemme on Lemmen viemää sarjan katsominen sohvalla pötköttäen.

  • kira

   Mä en kestä, ihana nimi! <3 Ja on niin huikeeta, kun teillä on yhteinen kokemus, jonka jakaa. Toi Lemmenviemää ja yhteinen aika kuulostaa niin hienolta. 🙂

 16. Seppo

  Koiraani ja minua yhdistää aina valmis lenkille, itsepäisyys, kova ääni, horoskooppi ja tietysti naispuolisten yksilöiden tarkkailu=)

  • kira

   Haha, ihania juttuja. <3

 17. meri

  kissani on auttanut omaan yksinäisyyteen, ahdistukseen ja hän on onnistunut loiventamaan alamäkeäni <3 hän on löytöeläinkodista, joten hänkin hakee turvaa minulta, joten turva, luottamus, läheisyys on se meiän juttu :')

  • kira

   <3 <3 <3 Mahtava kisu. 🙂

 18. Piia

  Uskollisuus ❤️ Koiran uskollisuus omistajaansa kohtaan on jotain sanoinkuvaamatonta. Mulla on oman koiran tassun jälki tatuoituna ja siinä teksti ”paw prints on my heart” 🐾Jouduin kuitenkin tästä omasta uskollisesta ystävästäni luopumaan hänen sairastuttuaan vakavasti mutta onneksi mulla on niitä tassun jälkiä sydän täynnä ❤️

  • kira

   Oooo, toi tassun jälki on ihan ajatus. Mäkin haluan! <3 Ikävä kuulla uskollisen ystäväsi kohtalosta – onneksi hän elää sinussa: muistoissasi ja sydämessäsi. <3 Halaus!

 19. Eva

  Muutama kuukausi sitten hankittiin koiranpentu ja hänestä tuli heti tärkein maailmassa <3 <3

  • kira

   Aiii, mä en kestä! <3 Kyllä heistä vaan tulee sillä sekunnilla, kun katsoo nappisimmuja, maailman tärkeimpiä! <3 Onnea uuden tulokkaan johdosta! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.