Coaching Kira
Coaching Kira

Osallistu arvontaan ja voita SUPpailut kaveriporukallesi!

Kaupallinen yhteistyö: Erimover Oy

Mun jokakesäisiin iloihin kuuluu SUP-lautailu. Mua on pienestä pitäen kuljetettu mukana vesillä, kun vanhemmat ovat olleet kovia purjehtijoita ja mökkeilijöitä. Vesi on mun elementti. <3 Pohdinnan alla on jo pitkään ollut hankkia meidän Inkoon mökille oma SUP-lauta. Nyt voit säkin päästä kaveriporukalla SUPpailemaan! Osallistu arvontaan Instagramissa – ohjeet postauksen lopussa!

Kerran itseasiassa – viime kesänä- vuokrattiin mökille lauta. Suomen kesä heitti kuitenkin pettämättömän valttikorttinsa ja kertakaikkiaan oli niin kylmä keli, ettei merivesi houkuttanut. Harmi, mutta tämä kesä on selkeästi THE kesä. Nyt ystävät! Jos et ole vielä kokeillut suppailua, niin nyt on aika!

SUP (Stand-up paddling) on maailman nopeiten kasvava vesiurheilulaji. Erimoverin SUP-vuokrauspisteet löytyvät Helsingin Hietsusta, vesiurheilukeskus Laguunista Keilaniemestä, Porvoosta sekä Vierumäeltä. Laguunissa on tullut vierailtua pari kertaa viime kesänä. Ihan päällikkö paikka! Tulipa kokeiltua wakeboardiakin viime vuonna. 🙂

Aivan päällikköä on se, että uusimpana SUPpauspaikkana on Allas Sea Pool. Ei siis tarvitse edes niin sanotusti mennä merta edemmäs kalaan. 😀

Altaalla Erimover järjestää SUP Jooga ja SUP Pilates -tunteja. Nämä haluan itsekin käydä testaamassa! Ja jos tuntuu siltä, että todella ei inspiroi lähteä merta edemmäs kalaan, niin Erimoverin Suomea kiertävä SUP-kärry liikkuu tilauksesta minne vain, eli ei muuta, kuin tilausta kehiin!

SUP kaveriporukalla
SUP toimii kaveriporukalla ihan mielettömän hyvin! Kävästiin viime kesänä kaveritiimillä Keilaniemessä sijaitsevassa Laguunissa suppailemassa.

MIKSI SUP ON NIIN KIVAA?

Liikunnan harrastamisessa tärkeintä on, että siitä tykkää. Mikä juuri sinua motivoi on aina henkilökohtainen asia. Itse rakastan suppailua siksi, että siinä unohtuu itse suorittaminen: kerkiää ihailla maisemia, tahti on suht rauhallinen, veden ja luonnon äänet houkuttavat pysähtymään hetkeen ja veden päällä on ihana lipua.

Vielä parempi on, jos päivään osuu hipiää hellivät auringon säteet. Olen henkilö, joka ei juuri aurinkoa väistele, eli hyvin mielelläni otan aurinkoa pienessä liikkeessä ja vielä veden äärellä. Vesi on itselleni todella tärkeä elementti. Rauhoittava.

Lisäksi meillä on Suomessa käsittämätön luonto ja rehellisesti on ihana päästä välillä ryhmäliikuntamaailmasta käyttämään kroppaansa hieman eri tavalla. SUP-laudan päällä sitä on omassa kehossaan ja tekemisissään läsnä hyvin vahvasti, koska epävakaaseen alustaan pitää vähän koko ajan reagoida.

Tekniikaltaan se on helppoa, ja kun perusteet on kerran käyty läpi voit nauttia sujuvasta matkasta.

SUP
Tutustuin SUP-lautaan ensimmäisen kerran vuonna 2014. Asenne ratkaisee!? 😀

Pelkästään löllöttelyä suppailu ei ole, vaikka sen voi ottaa rennosti. Pari kertaa tuiman vastatuulen kokeneena voin sanoa, että yläkroppa ja keskivartalo saavat kyytiä. Erityisesti tykkään supista siitä, että se nimenomaan haastaa keskivartalon syviä tukilihaksia.

Tasapaino on meillä ihmisillä ensimmäinen asia, joka heikkenee iän myötä. Sitä kannattaa siis kehittää monipuolisesti. Suppailu kehittää tasapainoa ja kehontuntemusta: on aika eri asia seistä epävakaalla alustalla veden päällä ilman kenkiä, kuin mukavasti takapihan nurmikolla kengät jalassa. 😉

Ota supin siis hyvinkin terveysliikunnan kannalta. Meillä on myös hyvin paljon jalat pitkin päivää kengissä. Harvoin tepastelemme enää ilman kenkiä harrastuksissamme, joten on plussaa saada käyttää jalkapohjan pieniä lihaksia. Muistan, kuinka aloittaessa suppailuharrastusta jalkapohjat kipuilivat ensimmäisenä. Kuuluu asiaan: ne vahvistuvat.

Lisäksi SUP on ihanan sosiaalista. On kiva mennä kavereiden kanssa kiireettömästi tsuijailemaan ikään kuin pienelle kesäretkelle.

SUP

Suppailun ei myöskään tarvitse olla vakavaa: laudalla ei tarvitse nököttää, siellä voi myös vähän leikitellä. Ja jos laudalta putoaa, niin ainakin on pehmeä laskeutuminen! 😀

Tänä kesänä agendalla on todellakin kokeilla SUP Joogaa. Kokoan kaveriporukan ja eikun merelle tai Altaalle! Kuka on jo kokeillut joogaa SUP-laudan päällä? Oliko vaikeaa? 😀

SUP

OSALLISTU ARVONTAAN MUN INSTAGRAMISSA JA VOITA SUPPAILUT KAVERIPORUKALLE!

Ja sitten niihin kivoihin uutisiin! Osallistumalla arvontaan mun Instagramissa voit voittaa aurinkoisen SUP-kurssin Erimoverilta itsellesi ja kavereillesi!

Palkinnon arvo on 150 € ja kurssin kesto 60 min.

Arvonnan säännöt:

  • Tykkää mun SUP-aiheisesta kuvasta Instagramissa ja laita seurantaan @coachingkira_wellness ja @erimover
  • Tägää kuvan alle 1-4 kaveria, joiden kanssa lähtisit suppailemaan

Kaikkien kuvan alle kommentoineiden kesken arvotaan viiden hengen SUP-kurssi Helsingin Hietsun pisteellä kesäkuulle 2018!
Facebook/Instagram eivät ole osallisena arvontaan, sillä tämä on ihan puhdas tahto antaa jollekin porukalle
mahis päästä liikkumaan SUP-laudan päällä.

Suoritan arvonnan sunnuntaina 27.5. klo 20. Käy osallistumassa, niin viiden hengen SUP-kurssi Hietsun pisteellä kesäkuussa 2018 voi olla sun & sun kavereille!

Jee, sunny side up ja SUPpailemaan!

Aurinkoista perjantaita,
x Kipa

OSALLISTU HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!

Osallistu hyväntekeväisyyteen tilaamalla Coachingkira20-koodilla Foodinin verkkokaupasta: liikunta kuuluu kaikille!

FITNESSMALLI 2018 -FINALISTI

Fitnessmalli 2018 -finalisti – mitä liikunta-alan koulutusta minulla on?

Foodin – jyväskyläläinen perheyritys

Fitnessmalli 2018 – miksi hain kisaan?

*** Seuraa minua Instassa: @coachingkira_wellness ***

coachingkira
Fitnessmalli 2018 finalisti #2
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.