Coaching Kira
Coaching Kira

Nopea kotitreeni – tarvitset vain villasukat!

KOTITREENI MIELESSÄ | MITÄ SITÄ TEKISI?

Tuleeko kellekään koskaan sellainen fiilis, että olisi kiva treenata kotona. Ei vain tiedä, mitä tekisi. Katso alta oheinen video, nappaa villasukat messiin ja tee nopea ja tehokas kehonpainotreeni! 🙂

Olen pitkään ajatellut, että en halua sekoittaa kotia ja treeniä. Mielestäni treeni on kiva mennä konkreettisesti tekemään jonnekin, kun taas koti on lepoa ja rentoutumista varten – tai sitten töihin keskittymistä.

Mutta toisaalta…treenaaminenhan on myös mun työtä, eli sillä verukkeella (ja koiranpentuverukkeella, joka tehokkaasti rajaa menojani :D) päätin tänään vetästä kotitreenin!

kotitreeni

KOTITREENI | ONKO HYÖTYÄ?

Mä olen aina omalla tavallaan jo pitkään venannut hetkeä, että voisin taas kokeilla kotitreeniä. Olen treenannut kotona viimeksi 17-18-vuotiaana, kun muutimme Mankkaalta asumaan Helsingin keskustaan.

Olin silloin Esport Centerin jäsen, ja jouduin välimatkan ja kirjoitusten vuoksi lopettamaan jäsenyyden. Hankittiin mulle kuntopyörä kotiin ja treenailin sillä aerobista. Lisäksi meillä oli juoksumatto (joskin juoksin mieluummin ulkona) ja muutoin tein kehonpainotreeniä.

Siitä sitten löysin silloisen Wellness-liikuntakeskuksen Ruoholahdessa, joka avasi ovensa puolisen vuotta muutomme jälkeen. Siitä paikasta tulikin olohuoneeni, koska aloin – valitettavasti –suorittamaan liikuntaa.

kotitreeni

Aika usein kuulen kysyttävän siitä, onko kotitreeni tehokasta. Totta vieköön on! Anna palaa vaan!

Liikunnassa tärkeintä on, että sitä tapahtuu. Lisäksi riippuu myös siitä mitä tarkoitetaan tehokkaalla. Kaikki liikunta on aina kotiinpäin!

Kotitreenistä on ihan yhtä lailla mahdollista saada mehut irti, kuin menemällä johonkin muualle harrastamaan liikuntaa. Toki onhan kotona jotain rajoitteita, nimittäin harvoin penkkaaminen, taljatreeni tai jalkaprässi ovat himasta käsin toteutettavissa. 😉

Lääniähän tuo vaatii. Mutta kotona voit yhtä hyvin saada tuloksia aikaan. Tulokset tarvitsevat liikunnan lisäksi myös muita kavereita apuun, eli ruokavalio ja lepo (uni) tarvitaan tuloksiin myös.

Kokonaisuus ratkaisee.

kotitreeni

KOTITREENI KEHONPAINOLLA | TSEKKAA YOUTUBE-VIDEO

Tässä tämän päivän kotitreeniantia, olkaatten hyvä! Nythän tässä nimittäin on vihdoin hyvä syy reenailla himbessä, kun on toi Bossukka. 😀

KOTITREENI | MITEN TOTEUTAN?

Voit toteuttaa treenin esim. kahdella tapaa:

1. Kuntopiiri
– liikkeestä liikkeeseen, toistot 10-16
– tee 3-4 kierrosta
– jokaisen kierroksen lyhyt tauko

2. Tabata
– tee yhtä liikettä kerrallaan joko 20 sek töitä ja 10 sek taukoa TAI
– tee yhtä liikettä 40 sek töitä ja 20 sek taukoa

Toista 4-8 työsettiä per liike.
Treenailuiloa kaikille! Laitelkaa lisää hei kysymyksiä ja idiksiä tulemaan FitFashionin Snapissa tällä viikolla, kun on mun vuoro! <3
x Kipa

Edellinen kirjoitukseni:

Uutta näkökulmaa – 4 hyvää syytä palkata PT!

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

lihava pt

<3

Kommentit (1)

  1. Ateriarytmi ja mitä syödä milloinkin | Tsekkaa kirjoitussarja! – Coaching Kira

    […] Nopea kotitreeni – tarvitset vain villasukat! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.