Coaching Kira
Coaching Kira

Mun FF-snäppiviikko viikolla 27 – SEE YOU THERE!

Vko 27 mun FF-snäppiviikko – tuu messiin!

Hulabaloo! Pian taas käynnistyy oma vuoroni FF-snäpissä. Onpa kivaa!

Viimeksi tuli hyviä kysymyksiä ja kirjoitin kootut kysymykset tänne – käy kuikuilemassa! Lisäksi jos tulee mitä tahansa kysyttävää, niin kysy viikon aikana.

Vastaan tosi mielelläni. <3

Miksi olen tästä tosi innoissani JO NYT on se, että haemme koiravauvamme Kempeleestä 30.6. Luvassa on siis ainakin pentuarkea ja tuhannesti karvaturrisöpöilyä. (tähän tusina sydämiä riviin <3 )

FF-snäppiviikko

Vko 27 FF-snäppiviikko | Instagram @coachingkira

Olen itse omassa snäpissäni ollut viime aikoina hieman hiljaisempi, sillä jokseenkin on helpompi keskittyä pääpiirteittäin ”vain” pariin some-kanavaan. Facebookissa Terveysblogi rullailee omaan tahtiin, jonka lisäksi tykkään Instasta tosi paljon. Instagramista minut löytää nimimerkillä coachingkira (yllättävää 😀 ).

Tästä syystä omat snäppäilyt kipatiivola -tililläni on melko vähissä. Tosin kyllä sielläkin aina välistä puuhastellaan, joten käy bongaamassa mut sieltä!

Ensi viikko | Mitä luvassa?

Katselin tuossa juuri ensi viikon kalenteria ja taas mennään astetta enemmän tukka putkella. Ohjaan tunteja ma, ti, pe ja su, joiden lisäksi viikkoon mahtuu yksi uni & palautuminen -luento vuorotyöläisille sekä yksi PT-tapaaminen uuden valmennettavan kanssa.

Lisäksi luvassa on työhyvinvointivalmennuskeikka Loviisaan. Loviisa on ihana, kaunis kaupunki. Loviisassa tulee todennäköisesti käytyä meren äärellä saunassa ja kokeilen, josko uskaltaisin heittää talviturkin mereen.

…kenellä muuten on vielä talviturkki? 😀

FF-snäppiviikko

Salilla tai ulkoilemassa olisi kiva käydä. Jos käyn salilla se on torstaiaamuna ennen töitä. Aamusalit ovat ihania, koska päivä lähtee niin mielettömän hyvin käyntiin. Lisäksi ei tarvitse enää miettiä, jaksaako töiden jälkeen mennä treenaamaan. 😉 Loviisassa on tosi hyvä aamupala työpaikan kahviossa, otan usein rahkabaarista aamupalan. <3

Torstai-iltana palaan kotiin. Perjantaina onkin taas muutama jumppa, tapaaminen yrittäjän ammattitutkinnon mentorini kanssa sekä yhdet mainoskuvaukset. Sitten on taas viikonloppu. 🙂

Onhan tossa vähän puuhaa yhdelle viikolle, mutta tästä olen monen yrittäjän kanssa jutellut. Puuhastelu on luonteessa, veressä. Jokseenkin itselleen vaan sopii poukkoilu sinne tänne ja on ihanaa, kun päivät ovat erilaisia.

Olen aikoinaan valmistuttuani KTM:ksi ollut ”oman alan hommissa” kaksi vuotta – ja se riitti. Olin onneton, väsynyt enkä nähnyt tulevaisuutta positiivisena. Ei se silloin kannata.

FF-snäppiviikko
Lisää toilailuja sun muita Instagramissa. 😀

Ajattelin, että minussa on jotain vikaa. Etten sovellu palkkatyöhön. Mutta tajutessani olevani puhdasverinen yrittäjä, niin tiesin mitä minun tule tehdä. Hypätä pois ”normitöistä” ja toden totta toteuttaa itseäni. Ei sitä, mitä yhteiskunta odottaa minun kauppatieteiden maisterina tekevän.
Ah, elämäni (pelottavin ja) vapauttavin päätös. Se on tuonut minut tähän pisteeseen.

Olen se, joksi olen tullut. <3

Ja niin siis: jos tulee jotain kysymyksiä, ajatuksia tai koirafiilistelyjä parin viikon päästä FF-snäppii, niin laittele toki – tai kommentoi blogiin. <3

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille,
x Kipa

Edellinen kirjoitukseni:

http://coachingkira.fitfashion.fi/pahimmat-pt-mokat-jaa-kokemuksesi/

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTubeBloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

lihava pt

<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *