Coaching Kira
Coaching Kira

Vaihtoehtoja perinteisille kropan lämmittelyille – tsekkaa Coachingkira Vlogi -videot!

Alkulämmittelynä ei tarvitse aina tahkoa perinteistä cross traineria, juoksumattoa, kuntopyörää tai soutulaitetta. Kroppaa voi valmistella tulevaan treeniin myös esimerkiksi kehonpainoliikkeillä tai kepin avulla.

Tehdessäni saliohjelmia asiakkailleni minulta kysytään paljon lämmittelystä: miten kannattaa lämmitellä kroppaa ennen treeniä? Koska lämmittely on tärkeä osa treeniä olen kirjoittanut siitä aikaisemmin myös tekstin. Tsekkaa se täältä.

Perinteiset aerobiset laitteet salilla toimivat hyvin eikä niissä ole mitään vikaa. Tee toki niitä, jos ja kun ne itsellesi toimivat.

Mikäli kaipaat vaihtelua alkulämmittelyyn, treeniverryttelyyn tai loppujäähdyttelyyn, niin tsekkaa seuraavat kepillä tehtävät liikkeet YouTube-videoltani.

Kyseiset keppiliikkeet ovat loistavia avaamaan niska-hartia -seutua ja rintaa sekä vetreyttämään rankaa ja kropan sivu- & takaosia. Suosittelen testaamaan!

Voit myös tsekata täältä kolme tämänhetkistä lempi liikkuvuusliikettäni ennen treeniä.

Itse tykkään lämmitellä jonkin verran kehonpainolla ennen salitreeniä. Kehonpainoliikkeet toimivat vaihtoehtona perinteiselle juoksumatolle, crossarille, soutulaitteelle tai kuntopyörälle.

Videolla olevat liikkeet tuovat liikettä rankaan ja hartioille sekä avaavat lantion seutua ja takareisiä.

Testaa videoiden liikkeitä ja kerro mitä tykkäsit!

Ihanaa päivää kaikille,
x Kipa

PS: Laita Coachingkira Vlogi -kanavani tilaukseen ja bongaa lisää treeni- & hyvinvointivinkkejä! 🙂

PPS. Jos kaipaat kuntosaliin vinkkejä ja treeniohjelmaa, niin hanki Linda Manuella suunnittelema Fit & Healthy -valmennus Fitnetistä! Koodilla ’fitnetkira’ saat valmennuksen hintaan 60€ (norm. 75€). 🙂

KURKKAA MYÖS:

Toiveaihe: Kovan treenin vaikutus naisen hormonitasapainoon

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

instagram

<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *