Coaching Kira
Coaching Kira

Elämää Fitnessmalli-kisan jälkeen!

Huh, olipahan puolivuotinen rutistus! Olo on helpottunut, vaikkakin eilisillan oli tyhjä olo. Olo on sama, kuin aikoinaan pääsykokeessa. Runnot menemään puoli vuotta ja hetkessä homma on ohi. Mitä nyt, miten homma tästä jatkuu?

KISAFIILIKSET – MITEN MENI NOIN NIINKU OMASTA MIELESTÄ?

Mä olen todella mielissäni kisan lopputuloksesta. Olen monet kerrat sanonutkin, että en olisi tehnyt mitään toisin. Hoidin oman tonttini itseni näköisesti ja täysin uskollisena niin kisalle, kuin omille arvoillenikin. Olen toiminut kisan ohjeistusten ja sääntöjen mukaan ja tuottanut laadukasta somesisältöä kisan yhteistyökumppaneille.

Lisäksi puoli vuotta keskityin siihen, mikä oli alkuperäinen suunnitelmani, nimittäin brändini vahvistamiseen.

Totta kai kisan lopputulos kolahtaa aina hetkeksi. Entisenä futarina olen kilpailuhenkinen ja rakastan kilpailun tuomaa pientä kutinaa. Toisaalta, niinkuin monet kerrat olen todennut, ei kisa edes tuntunut aina kisalta. Kiitos meidän huikean finalistiporukan!

Upea tiimihenki, yhteen hiileen puhaltaminen sekä avoin ja kannustava ilmapiiri toivat kisaan uskomatonta good vibesia.

fitnessmalli-kisan jälkeen
Huikee porukka! <3
fitnessmalli-kisan jälkeen
Mut löytää jatkossa myös juontotehtävistä ja juonnan mm. ensi vuoden City Survivors -kisan Helsingissä 25.5.2018!

Haluankin vielä kiittää koko meidän finalistiporukkaa siitä, että matka oli hulppea. Ilman juuri tätä porukkaa matka ei olisi ollut sellainen, kuin se oli.

Toivon myös suurta menestystä kaikille ja haluankin vielä onnitella kisan kärkikolmikkoa Maijua, Maijaa ja Sanni Sadetuulta! Ei muuta, kuin kohti omia unelmia ja maailmanvalloitusta!

MITÄ NYT?

Olen onnellinen, kun yksi ovi sulkeutuu ja kisa on nyt kisattu. Olo on uskomattoman helpottunut, sillä nyt minulle vapautuu aikaa ja kapasiteettia jatkaa mielenkiintoni kohteiden parissa. Tuomariston haastattelussakin sanoin, että olen aina valmis keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista, sillä yhteistyöllä hyvinvointiala toimii. Verkostoilla. Toinen toistensa auttamisella.

Kokkani onkin vahvasti jo kohti uusia tuulia ja jatkossa keskityn hyvinvointiluentoihin ja -valmennuskokonaisuuksiin.

Nyt minulla on taas aikaa panostaa uutuudenkarheisiin verkkovalmennuksiin, joissa mennään terveys edellä. Työn alla nimittäin on jo pitkään ollut Valmennus Verkossa hyvinvointikokonaisuus, jonka sivut aukeavat pian.

fitnessmalli-kisan jälkeen
Tätä ollaan odotettu ja verkkosivut ovat kohta auki! Valmennus Verkossa tarjoaa terveysliikuntaa erilaisiin elämän ja arjen tilanteisiin. <3

Tehokkaat ja helpot valmennukset kehonhuoltoon ovat pian saatavilla ja Valmennus Verkossa -sivusto löytyy tällä hetkellä Facebookista. Käy kurkkasemassa!

Mistä on kyse?

Valmennus Verkossa tarjoaa verkkovalmennuksia niska-hartiaseudun oireisiin ja päänsärkyyn, alaselän oireisiin, selän vahvistumiseen sekä parempaan ryhtiin. Lisäksi valmennuksemme tarjoaa turvalliset harjoitukset raskausajan harjoitteluun ja synnytyksestä palautumiseen.

Tätä ollaan odotettu ja olen onnellinen, että pääsen täysillä panostamaan tähän!

fitnessmalli-kisan jälkeen
Jatkossa saat minulta vielä kokonaisvaltaisempaa valmennusta, johon liittyy erilaiset hyvinvointianalyysityökalut. Lisäksi syksy on täynnä Roosa Nauha -hyväntekeväisyyskampanjaan liittyviä hyvinvointiluentoja ja yhteistreenejä! <3

Pidin myös 13.10. menestyksekkään hyvinvointitapahtuman, johon kuului yhteistreeni ja hyvinvointiluento. Luennon aiheena oli Hyvinvoinnin prioriteetit. Luennolla pureuduin motivaatioon (sisäinen vs. ulkoinen) sekä stressin kanssa tasapainotteluun. Haluan tarjota tapahtumilla liikunnan inspiraatiota sekä ajatuksia ja työkaluja oman hyvinvoinnin edistämiseen, tukemiseen ja ylläpitämiseen.

Seuraava vastaavanlainen tapahtuma on nyt lauantaina 27.10., joka täyttyi saman tien. Tämän luennon aiheena on ”Paranna unta, kevennä stressiä”.

Vastaavia tapahtumia on tulossa lisää ja kytken ne vahvasti osaksi Roosa Nauha -kampanjointiani. Mikäli haluat olla tukemassa loppuvuoden kampanjointiani, niin käy lahjoittamassa Syöpäsäätilön sivulla! Isoiso kiitos kaikille lahjoituksista! <3

Luovun kokonaan perinteisestä personal trainingista. Olen aina välillä tehnyt pyynnöstä saliohjelmia, ja rehellisesti intressini on kokonaisvaltaisemmassa hyvinvoinnissa. Jatkossa minulta on mahdollista tilata hyvinvointivalmennus, johon liittyy tarkempi hyvinvointianalyysi asiaan kuuluvilla mittareilla ja raportteja hyödyntäen.

Tästä kannattaa pysyä kuulolla, sillä verkkosivuni tulevat uudistumaan ja tulen lanseeraamaan uudet valmennukseni samaan aikaan! 🙂

fitnessmalli-kisan jälkeen
Mulla on tällä hetkellä aivan huikee rokkistarafiilis! En kestä, kuinka elämä on siistiä just nyt!

Blogini tulee olemaan vahva osa tätä kaikkea ja haluankin kiittää teitä, blogini lukijoita, siitä kaikesta upeasta palautteesta, mitä olen matkan varrella saanut. Valmennuksellinen ote tulee jatkossakin näkymään vahvasti, sillä haluan blogini keskiössä olevan te. En pelkästään minä. Me luomme sisältöä yhdessä ja haluan blogini palvelevan juuri teitä. <3

Marraskuusta FF-blogit siirtyvät Terve.fi -yhteisöön ja olen tästä muutoksesta mielissäni! Muistakaa myös, että voitte laittaa minulle aihetoiveita tai kysymyksiä IG:ssä milloin tahansa!

Tähän liittyen haluan lausua megaison kiitoksen myös IG-seuraajilleni. On ollut uskomattoman upea puolivuotinen kanssanne ja toivon, että olemme jatkossakin vuorovaikutuksessa. Teistä on saanut superisti voimaa ja milloin tahansa, kun näette minua kaupungilla/missä tahansa voitte tulla moikkaamaan! <3

En kestä, miten hyvä fiilis mulla on just nyt! Voin tehdä oman näköistäni juttua just siinä muodossa, kuin haluan ja niiden kanssa, joiden haluan. Olematta sitoutuneena mihinkään titteliin tai muottiin. Mulla on ihan oman elämäni rokkistara fiilis!

Tästä se taas lähtee ja on ihana olla back to business! Woop woop!

Ihan sairaan eeppistä uutta viikkoa kaikille,
x Kipa

KURKKAA MYÖS:

Miltä tuntui voittaa Ilta-Sanomien lukijaäänestys Fitnessmalli 2018 -kisassa?

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

#älämahdumuottiin

~ Terveysvalmentaja ja hyvinvointivaikuttaja Helsingistä. ~

Kommentit (2)

 1. Katri

  Voi Kipa… Sä oot niin valovoimainen tyyppi Varmasti finaaliin pääseminen antoi sulle jo hienosti julkisuutta, koska sulla on todellakin tie auki ja paikka avoinna suomen positiivisimman hyvinvointi-tyypin pestiin! Sunlaisia ihmisiä pitäisi olla alalla enemmän. <3

  Ainoa asia mikä rehellisesti sanottuna itseäni jäi harmittamaan, oli niin amatöörimäisesti hoidettu finaali 🙁 . Olisin toivonut teille kaikille finalisteille uskottavampaa showta. Oli paikoin aika suuri myötähäpeä, kun kuunteli finaalin spiikkaamista. Toivottavasti ensi vuonna koko finaali saadaan hoidettua uskottavammin ja kuka tietää, ehkä siellä on itse Kipa mikissä silloin! 😉

  1. kira

   Katri, ihana sinä!❤ Kiitos niin paljon tsemppaavista sanoistasi, tällä hetkellä mulla vaan on just niin hyvä ja olen megaonnellinen ja kiitollinen kaikesta kannustuksesta kisan ja finaalin aikana!

   Haha, ei sitä tiedä jos vaikka olis!😅😎 Jaajohan ei tätä vielä tiiä, mutta musta tulee sen radiojuontajapari.☝️☝️🤣🤣

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *