Coaching Kira
Coaching Kira

Musta tuli Fitnessmalli 2018 finalisti!

Eilen oli mielenkiintoinen päivä. Osittain sen takia, että aamulla törmäsin Bossen kanssa aamulenkillä naiseen, joka roudasi kävelysauvojen kanssa vyötärölleen naruilla sidottua, kivillä täytettyä, rengasta. Kaukaa katsottuna ajattelin, että joku siellä kaipaa nyt kipeästi kantoapuja.

Kunnes lähemmäs tullessa oivalsin asian tarkoituksen, ja hän selkeästi treenasi jotain varten.

Hän treenaa Etelänavalle. Huikeeta! Ensimmäistä kertaa kuulen ja näen jonnun treenaavan navalle!

Eilen käytiin myös vuoden 2018 Fitnessmalli casting Vantaan Villa Grandessa.

fitnessmalli 2018
Meidän ryhmän eka tehtävä eilisissä castingeissa oli some-tehtävä. Kisan pääyhteistyökumppani on Foodin.

MEILLÄ KAIKILLA ON JOTAIN, MITÄ VALLOITTAA

Mä jäin miettimään, että meillä kaikilla on jotain, mitä valloittaa. Tai vähintään ihmisillä pitää olla unelmia ja haaveita. Jotain sellaista, josta saa sisäistä draivia tehdä tiettyjä asioita.

Sisäinen draivi antaa syyn tehdä asioita, se antaa motiivin. Se tuo motivaation.

Mä olen jo pitkään sanonut, että mun nöyrä tavoite on pelastaa maailma. 😀 Siinä mielessä, että kaikki nauttisi liikunnasta, oman kehonsa kanssa työskentelemisestä ja tuntisivat enemmän elämän tasapainoa.

Ymmärrän, että Roomaa ei rakennettu päivässä ja siispä aloitan valloitusurakkani Suomesta.

Mun tavoitteeni on inspiroida motivoida ihmisiä liikkumaan enemmän spontaanisti ja oman kehon ja mielen kuuntelun kautta.

On supertärkeää, että teet niitä asioita, joista nautit. Jotka tuottaa sulle mielihyvää ja siten motivoi jatkamaan ihan mitä tahansa liikuntaa ja liikehdintää. Myös arjessa, ei vaan harrastusmielessä.

Liike ja liikunta on ihmisessä sisäsyntyisesti. Joillekin se on enemmän luontaista ja itsestään selvää, joillekin ei. Pitää vaan löytää oman itsesi näköinen juttu. Se ei aina löydy hetkessä ja sitä joskus pitää vähän etsiä.

fitnessmalli 2018
Aamutreeni tältä aamulta – check!

MITÄ ARVOA TUON SPORTTIMALLI KISAAN?

Tuomarihaastattelussa multa kysyttiin tätä. Tää oli musta todella hieno kysymys. Mä tuon erityisesti osaamistaustani ja koulutustaustani höystettynä #inhimillinenote -sanomalla.

Jos ja kun suosittelen jotain terveystekoa ihmisille (kuten valmennettaville, blogilukijoille, jumppaajille jne. ) suosittelen sitä hyvin usein Terveysvalmentajana. Haluan antaa mahdollisimman korrektia tietoa, en jakaa pelkkää mutu-tuntumaa. Tässä on mun vahvuuteni kisassa.

Plus intohimo liikuntaa ja liikkumista kohtaan. Mä haluan inspiroida ja motivoida ihmisiä liikkumaan ja nimenomaan löytämään sen oman jutun. Kaikki ei ole kaikille, mutta jokaiselle on jotain.

Tästä tää lähtee, puolen vuoden rypistys! Meitä on ihan huikea joukko finalisteja ja tästä puolesta vuodesta tulee huikea! 10 mahtavaa tyyppiä ja somevaikuttajaa. Olo on kiitollinen. ♡

Stay tuned ja ihanaa viikonloppua!

x Kipa

KURKKASE MYÖS:

Kun kevään valo valvottaa! Top-5 konstini, joilla uni tulee paremmin

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTubeBloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

lihava pt

<3

Kommentit (6)

 1. Mirja

  UPEAA!!! ISOT ONNITTELUT!!! Sinun kuuluu voittaa ja jos ei voittoa, niin mitalikolmikossa ainakin! Olet tehnyt jo nyt näyttävän uran liikunnanammattilaisena (medianäkyvyys), mutta lisäbuusti näkyvyydelle ei koskaan ole pahitteeksi. Blogisi kautta olet jo antanut tietoa ja vinkkejä treenielämästä, eli olet täydellisesti omalla alallasi.
  Ja vilpittömästi: Näkyy ja aistii, että teet työtäsi liikunnan eteen TÄYDELLÄ SYDÄMELLÄ! Ikä ei ole este, katsastele kroppaassi peilin edessä (se kylppärikuva oli hyvä! 😀 ) Olet esimerkki TERVEESTÄ fitnessmallista. Ihanaa ja miljuunasti tsemppiä sinulle!!!! Kuten itse kirjoitit: Meillä kaikilla on jotain, jolla valloittaa!!!

  • kira

   Mä en kestä Mirja, kuinka upeesti sanottu – ISO kiitos! 😍❤ Kommenttisi todella lämmitti sydäntä, ja ihana tietää että joku OIKEASTI lukee näitä juttuja! 😉😆

   Joo, ei missään nimessä ikä ole este. Uskon sen päin vastoin tuovan oman juttunsa tähän koko kisaan. ☺

   Kiitos!!❤

 2. Tako

  Sä oot kyllä aidosti fitnessmalli. Toivon todella että voitat ja pääset vaikuttamaan tähän nykyisin vähän sairaaseen ajatusmaailmaan hyvinvoinnista. 😊

  • kira

   Kuinka kannustavasti sanottu, kiitos ihan tosi paljon! ❤❤

   Oikeasti haluan ajaa sanomaani läpi ja toivotaan menestyksekästä puolta vuotta. Kiitos kannustuksesta!😊

 3. Tiina

  Oikeessa ksassa olet👍

  • kira

   Ihana Tiina, kiitos tosi paljon!! ❤

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.