Coaching Kira
Coaching Kira

Ensimmäinen Coachingkira Vlogi | The Trip – ryhmäliikuntareissu Manselaan!

COACHINGKIRA VLOGI | ENSIMMÄINEN VLOGAUTUKSENI

Vihdoin sain toteutettua pitkäaikaisen haaveeni, nimittäin aloittaa vlogin tuottamisen! Ajatus vlogista on kytenyt jo vuoden päivät ja vihdoin kun olin kypsytellyt asiaa mielessäni tarpeeksi alkoi elämäni haastavin syksy tähän mennessä.

Nyt kun joulu kolkuttelee ovella voin itsekin rauhoittiua tiedostaen, että vuosi lähestyy loppuaan ja pahin on takana. Saa hengähtää.Saa hengähtää, ja se taas tarkoittaa tilaa uudelle.

coachingkira vlogi

Ensimmäinen vlogini alkaa itselleni sydäntä lähellä olevalla asialla: ryhmäliikunta. Olen hyvin aktiivinen työni lisäksi itse käymään ryhmäliikuntatunneilla (erityisesti Les Mills -tunneilla) ja nyt siunaantui käydä katsomassa Suomeen vastikään rantautunut virtuaalinen ryhmäliikuntatunti The Trip Tampereen GoGolla.

coachingkira vlogi

Reissu Manselaan oli merkityksellinen jo siksi, että aloitin ohjaajaurani GoGolla. Kiitos tarkkavainuisen toimitusjohtajan, Päivin, joka näki potentiaalia tässä untuvikossa ohjaamaan. <3 Matkani on kulkenut 11 vuoden ajan kovan työn ja panostuksen, oman kasvun ja itsetutkiskelun sekä intohimoni seuraamisen kautta ryhmäliikuntaohjaajasta Les Mills Nordic Teamin Traineeksi.

Aloitan kouluttamaan Les Millsillä vuoden 2018 tammikuusta. (Tästä blogitekstiä tulossa vielä vähän ajan päästä, tai ehkä vlogia. 😉 )

coachingkira vlogi
Kuva: Varpu Vähätalo

COACHINGKIRA VLOGI | THE TRIP

The Trip on aivan uudenlainen ulottuvuus treenille: 40 minuutin tunnilla yhdistyvät livemusiikkikonsertti, pelikonemaailma ja ryhmäliikunta niin mukaansa tempaavalla tavalla, ettei järkeä.

Parasta tunnissa on juuri matka: tunnin jälkeen fiilis on, kuin olisit käynyt minilomalla. Käsittämätöntä. Sain viime maanantaille VIP-kutsun GoGolle kokeilemaan tuntia ensimmäisenä Suomessa ja HUH mikä kokemus! Tiistaina poljettiin samainen tunti myös, kutsu oli medialle ja bloggareille.

coachingkira vlogi
Ei paras kuvanlaatu, mutta sali on megapähee!

Bongasin Manselasta yhdet tutut kasvot FitFashionista – kuka tunnistaa kuvasta?

coachingkira vlogi
Piia Pajusen blogi täällä. Tiistaina The Trip -tunnin meille ohjasi GoGon ohjaaja Karo Nyman. Kuva: Varpu Vähätalo

COACHINGKIRA VLOGI | TÄSTÄ TÄÄ LÄHTEE

Vuonna 2018 on siis luvassa perinteisen blogin lisäksi Coachingkira Vlogi, eli klikkaile koneen nettiselaimesta kohteeksi YouTube. Seuraa vlogia ja tilaa kanava!

Aiheita saa (ja pitääkin 😀 ) aina toivoa! 🙂

Tsekkaa ensimmäinen vlogini:

Mitä diggasit? 🙂

Ihanaa joulunalusaikaa kaikille,
x Kipa (ja Bosse)

EDELLINEN KIRJOITUKSENI:

Treenivideot koottuna | Erilaisia punnerrusvariaatioita

*** Seuraa minua ***

FacebookYouTubeBloglovin

*** Instagram: ***
Coachingkira

hyvinvointi

~ Intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan. ~

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.