Coaching Kira
Coaching Kira

Coachingkira Vlogi – Herkkulakko | Miten onnistut herkku- tai sokerilakossa x4

COACHINGKIRA VLOGI | HERKUTON TAMMIKUU?

Hoplaa! Taas on vuosi vaihtunut ja aika tehdä lupauksia. Ainakin jo perinteeksi muodostuneita elämäntapamuutoksia. Ja se on vain hienoa, kun ihmiset kiinnostuvat terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Päämäärää tärkeämpi on kuitenkin itse matka.

Kenellä alkoi tämän vuoden alussa herkkulakko tai sokerilakko – käsi ylös! 👋

Tällä kertaa kuitenkin unohda kiellot ja rajoitteet. Tsekkaa vlogistani neljä vinkkiä siihen, miten onnistut herkku- tai sokerilakossasi.

Keep it simple – get results!

COACHINGKIRA VLOGI | TILAA KANAVA!

Tsekkaa kaikki vlogini läpi ja kerro mitä tykkäsit! Aihetoiveita saa myös aina pyytää ja kommentoi YouTubeen (tai tänne) videoni alle.

Jos diggasit matskusta, niin laita kanavani tilaukseen. <3

Ja sitten viimeisin vlogautukseni, kas tässä:

Ps. Tällä viikolla mut löytää FitFashionin Snapista. See you there!

Ihanaa viikkoa,

x Kipa

TSEKKAA MYÖS:

Coachingkira Vlogi | Muiden huomioon ottaminen

*** Seuraa minua ***

Facebook – YouTube – Bloglovin

*** Instagram: Coachingkira ***

instagram

~Intohimolla ajettu asia on luotu onnistumaan.~

Kommentit (2)

 1. katariina

  Haha, mulla ei tosiaan ole mitään näitä elämäntapamuutoksia vastaan vaan päinvastoin ne on ihan Super hieno juttu. Jokaisen on hyvä joskus tsekata omia elämäntapoja ja jos se sopiva paikka on vuodenvaihteessa niin mikäs siinä 🙂 Rehellisesti sanottuna mua vaan alkaa ihan hengästyttää se kuinka vuoden vaihtuessa pitäisi taas olla kaikessa parempi ihminen. Stressata vähemmän, treenata enemmän, syödä terveellisemmin, lopettaa päihteiden käyttö, olla parempi ystävä ja tehdä enemmän töitä. Ei se vain toimi niin 😀 Mulle uuden vuoden aatto on vain päivä muiden joukossa, ei saa olla liian ankara itselleen. <3

  Mut hei, ihanaa, mahtavaa ja parempaa uutta vuotta 2018! <3

  • kira

   Joo, nää on hyvä juttu indeed! Joskin toivoisin, että ne toteutettaisiin niin, että todellakin ovat elämäntapamuutoksia. Ei selllaisia lyhytjänteisiä innostumispyrähdyksiä. 💕🍓 Aina kaikki on tietty kotiinpäin.

   Mä olen sun kanssa kyllä ihan samoilla linjoilla: esim. media suoltaa näitä vastaavia vinkkejä ihan hirveellä syötöllä vuoden vaihteessa.

   Siksi oma vlogini antoikin vinkkejä juuri siihen pitkäjänteiseen muutokseen: ei mihinkään yli-inhimilliseen terveyssuoritukseen tai tiukkaan dieettiin. ❤️ (#inhimillinenote 😉)

   Kiitos kommentistasi ja ihanaa uutta vuotta!
   x Kipa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.