Vuoden parhaat – paras päätös, paras ponnistus, paras ostos ja paras kohtaaminen

Halusin harjoittaa kiitollisuutta ja nostaa esille joitakin viimevuoden parhaita juttuja.

Paras saavutus

Kyllä oman ensimmäisen kirjan julkaisu heti alkuvuodesta 2018 nousee tähän. Treenaa Kotona 10, 20 tai 30 minuuttia -kirja oli kaupoissa heti tammikuun alussa, ja vuoden alku meni erilaisissa tilaisuuksissa, telkkarissa ja radiossa kirjasta puhuen.

Kirkkaasti yhden suuren unelman toteutuminen ja huikeinta on se, että toisen kirjani kustannussopimus Tammen kanssa solmittiin vielä saman vuoden puolella, itseasiassa viime viikolla.

Paras yllätys

Todella mahtava yllätys on ollut se, miten sadat ja sadat ihmiset ovat lähteneet mukaan treenaamaan ohjeideni avulla. Saan lähes päivittäin viestejä seuraajilta, jota ovat tehneet treenin kirjastani tai instasta. Se yllättää jotenkin aina. #treenaakokokirja -haaste kesällä ja #kotitreenikalenteri nyt joulun alla ovat todella innostaneet liikkeelle.

 

Paras reissu

Vaikka matkoja kertyi viime vuodelle useita, jäi lokakuun Italian hyvinvointimatka Maggiore-järvelle selvästi kärkeen. Jotenkin tuolla reissulla kaikki oli kohdallaan: paikka, ajankohta, ruoka, ohjelma ja tietysti seura. Parasta on, että kyseiselle matkalle pääsee ensi vuonna uudestaan. Muutamia paikkoja on vielä myymättä, joten jos mielit mukaan niin ole nopea.

Paras kohtaaminen

Ehkä parhaiten mieleen on jäänyt kohtaaminen terpaeutti Maaret Kallion kanssa MLL:n hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä Helsingissä, jossa olimme kumpikin Joutsenen malleina. Maaretilla on kyky kohdata jokainen ihminen aivan erityisellä tavalla, läsnäolevasti ja empaattisesti. Arvostan Maaretia suuresti.

Paras lenkki

Juoksukisoja taisi olla tänä vuonna kaksi: Aurajoen yöjuoksu (10km) vapun tienoilla ja Paavo Nurmi marathonin puolikas kesällä. Ykköseksi nousee puolikas, jossa tosissaan tuli ylitettyä itsensä. Oli myös hauskaa saada toimia minimarathonin kummina.

Paras ostos

En ostanut vuonna 2018 paljoakaan, mutta uuden puhelimen hankin ja se on ollut hyvä ostos. iPhone xs on toiminut moitteettomasti ja sen kamera on osoittautunut myös laadukkaaksi.

Paras treeni

Hyviä treenejä on ollut vuodessa kymmeniä tai satoja. Näihin kuuluu niin itse ohjaamiani että sellaisia treenejä, joissa olen ollut itse treenaamassa. Mieleen on kuitenkin jäänyt My Body & Balancella järjestämäni bloggaaja- ja vaikuttajatapahtuma alkuvuodesta, jonne saapui useita monivuotisia idoleitani treenaamaan MINUN ohjauksessani.

Paras yhteistyö

Solmin viime vuonna yhteistyön NIVEA:n kanssa ja se oli unemieni täyttymys. Saada tehdä töitä brändin kanssa, joka on kuulunut elämääni päivittäin 12- vuotiaasta. Mahtavinta on, että yhteistyö jatkuu, vielä laajempana, myös vuonna 2019. Minut on valittu NIVEA:n ambassadoriksi Suomessa vuodelle 2019.

Paras hetki

Kyllä parhaimmat hetket ovat tietysti niitä arkisia ja jokapäiväisiä, mutta silti nostan viime kesän koko perheen Kreikan lomamme tähän. Se oli alusta loppuun vaan kertakaikkiaan ihana. Kolme pitkää viikkoa ilman velvoitteita ruuanlaitosta ja aikaa treenailla ja vain olla yhdessä, tekemättä mitään.

Paras oivallus

Tein sen varmaankin naisten kanssa 40 -vuotis Kroatian matkallamme. Oivalsin, että elämä vie ja tuo ihmisiä, mutta toiset pysyvät tärkeinä vuodesta toiseen, olipa sitten kyse ystävistä tai parisuhteesta. Töitä on kuitenkin tehtävä, jotta tärkeimmät ihmissuhteet kantavat ja antavat.

Paras ponnistus

On liittynyt ajankäytön suunnitteluun. Olen tyytyväinen, että päätin järjestää elämäni ja työni siten, että aikaa riittää perheelle, lapsille ja miehelle, mutta myös intohimoilleni liikunnalle ja työlle. Se vaati kompromisseja, neuvotteluita ja oman tahdon läpiviemistä, mutta kannatti.

Parhaat kengät

Vaihdoin juoksukenkäni joitakin vuosia sitten Adidaksiin ja tänä vuonna löysin vihdoin itselleni täydellisesti istuvan mallin: Adidas zero Bostonin. Näitä on jo useammat kaapissa.

Paras päätös

Paras päätös viime vuonna, kuten aiempinakin vuosina on ollut osata ottaa aikaa itselleen ja unelmilleen ja uskaltaa rohkeasti haastaa itsensä. Puhuminen ja esiintyminen satapäiselle yleisölle tai itseensä luottaminen tilanteissa, jotka ovat jännittäneet, ovat olleet erityisen palkitsevia.

On hyvä peilata vuotta taaksepäin ja pohtia, tuliko elettyä, niin kuin aidosti haluaa. Ensi vuosi on täynnä mahdollisuuksia, muista se.

Kiitollisena,

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Välipalojen koostamisen ABC

@ansaivoMuista tulla myös instaan:

Tämä joulukuun Kauneus & Terveys -lehden numeron haastattelu oli myös yksi hyvistä kokemuksista.
hyvinvointi onnellisuus perhe tyohyvinvointi
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *