Tuleeko tuloksia todella? – Oslo Skin Lab -kollageeni

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Olen nyt käyttänyt Oslo Skin Lab -The Solution kollageenijauhetta kahteen eri otteeseen. Syksyllä söin kollageenia 8 viikon kuurin. Tällöin ihoni skannattiin Visia -laitteella ennen ja jälkeen kollageenijakson. Tulokset voit lukea täältä. Ja tuloksiahan tuli – rypyt vähenivät selvästi!

Olen kuitenkin törmännyt useisiin epäilyihin kollageenin tehosta. Toimiiko se todella? Muuttuuko iho paremmaksi? Vähenevätkö rypyt? Entä selluliitti?

Toinen kollageenijakso

Pidin kollageenin käytöstä muutaman kuukauden tauon, ja aloitin uudelleen vuodenvaihteen tienoilla. Halusin jatkaa Oslo Skin Lab -Solution kollageenin käyttöä, koska tulokset ensimmäisestä 8 viikon jaksosta olivat niin hyvät. Mutta muttuisiko ihoni vieläkin hehkuvammaksi, elinvoimaisemmaksi ja voisivatko rypyt vieläkin vähentyä?

Tällä kertaa en  käynyt ihoanalyysissä, ja siksi tuntuikin, että muutoksia omassa ihossa on aika vaikea havaita. Itsensä näkee kuitenkin joka päivä peilistä, joten ryppyjen syvyyttä ei niin vain tule panneeksi merkille.

Minulle kävi kuitenkin hassu tapaus. Sain kutsun vierailla YLE:n aamu tv:ssä heti tammikuun alussa. Silloin olin vasta aloitellut kollageenin käyttöä uudelleen. Jännää oli se, että kutsu telkkariin, samaiseen ohjelmaan, kävi taas helmikuun loppupuolella, eli noin pari kuukautta ensiesiintymisestä, ja parin kuukauden säännöllisen kollageenin nauttimisen jälkeen.

Itse en kiinnittänyt ulkonäkööni tai habitukseeni huomiota ennen kuin eläkkeellä oleva isäni kommentoi ohjelman nähtyään, että ”kylläpä näytät jälkimmäisessä ohjelmassa jotenkin levänneemmältä ja terveemmältä.”. Vertasin otoksia, jotka oli napattu kummastakin tv -esiintymisestä (sama valo ja sama tv-pakkeli naamassa), ja täytyy myöntää: helmikuussa ihoni hehkuu ja näyttää todella elinvoimaiselta!

Telkkarissa tammikuussa. Olin vasta aloittanut kollageenin käytön uudelleen.
Telkkarissa helmikuussa. Kollageeni käytössä parin kuukauden ajan.

Kollageeni vaikuttaa ihoon kokonaisvaltaisesti – sisältäpäin

Olen tyytyväinen, että aloitin Oslo Skin Lab -Solution -kollageenin käytön uudelleen. Minulla tuote ainakin näyttää toimivan! Eräs tuttuni pysäytti minut jokin aika sitten kauppakeskuksessa, ihan vain kertoakseen, että hänellä tuote oli vähentänyt selluliittia. Minä pidän erityisesti siitä, että sisäisesti nautittu kollageeni tekee ihostani hyvinvoivan, pehmeän, kauniin ja joustavan.

Se, että väsymyksen merkit ja iän tuomat muutokset hälvenevät, ei myöskään ole lainkaan pahitteeksi. Nelikymppinen ihoni voi hyvin ja ymmärrän, että parhaat tulokset saa, kun ihonhoito on kokonaisvaltaista. Siihen vaikuttavat käytettyjen koskmetiikkatuotteiden lisäksi elintapamme, ruokavaliomme, aurinko ja toki myös perimä. Miksi en ravitsisi ihoani myös sisäisesti kollageenilla?

Sekoitan kollageenijauheen joka aamu veden, mehun tai smoothien joukkoon, siitä on tullut jo ihan rutiinia. Jos haluat kokeilla, minkälaisia tuloksia Sinä voit saada (tai jos epäilet tuotteen toimivuutta), niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Jos sinulla on mahdollisuus käydä ihoanalyysissa ennen ja jälkeen kollageenin käytön aloittamisen, niin saatat yllättyä. Yllättävintä minulle oli se, että toiset ihmiset huomasivat muutokset ihossani vielä minuakin selvemmin.

Saan tarjota lukijoilleni mahtavan alennuksen Oslo Skin Lab The Solution kollageenijauheesta:

Tilaa Oslo Skin Lab Solution -kollageeni tämän linkin kautta ja saat 60% alennusta ensimmäisestä pakkauksesta, hinta vain 14,30€ (norm 35,70€).

Pakkaus sisältää 28 annospussia ja siitä riitää neljän viikon ajaksi.

On ihanaa ikääntyä kauniisti!

<3 Anna

Seuraa minua myös instagramissa: @ansaivo

 

kauneus selluliitti ihonhoito ikaantyva-iho
Kommentit (4)
 1. Minä olen pian käyttänyt tätä kollageeni jauhetta 2kuukautta. Ja huomaan sen kasvoissani, aamuisin ei ole tyynyn jälkiä ja muutenkin iho on hyvin voivan näköinen. Tämä onneksi helpottaa myös 4kympin kriisiäni

  1. annasaivosalmi
   19.3.2019, 09:25

   Ihan samat huomiot! Kiitos kommentista 🙂

 2. Hei. Olen kokeillut muita kollageenijauheita,mutta pahan maun takia ovat jääneet käyttämättä.
  Onko tässä makua?

  1. annasaivosalmi
   21.3.2019, 17:08

   Hei!

   Minusta ei ole makua, ainakaan mitenkään pahaa. Ja usein otan kollageenin ihan veden kanssa, eli kyllä siinä pahan maun maistaisi 🙂

   Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *