Kiinnitetty postaus

Nauti auringosta rypyittä – kollageenilla kimmoisa iho

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Kevätaurinko on saanut ihoni hehkumaan. Vai onko sittenkään? Moni sanoo, että iho voi kesällä paremmin: näpyt, kuivuus, harmaus ja elottomuus ovat poissa. Pieni päivetyskin näyttää kauniilta.

Aurinko voi tehdä ihon upeaksi, mutta fakta on se, että aurinko on myös suurin yksittäinen ihoa vanhentava ja vaurioittava tekijä. Kasvojen ryppyjen syynä on useammin auringonotto, kuin pelkkä ikääntyminen. Selkeästi suurin osa ennenaikaisen vanhenemisen merkeistä, kuten rypyistä, johtuvat auringosta. Ja silti iso osa aikuisista ottamalla ottaa aurinkoa. Ristiriitaista.

Aurinko vai kollageeni?

Vietin juuri viikon hyvinvointimatkalla Toscanassa. Olin päivittäin suurimman osan ajasta ulkona, valmentaen auringossa. Kun palasin reissulta kotiin huomasin, miten hyvin ihoni voi. Kasvojen iho on sileä, tasaisen värinen ja elinvoimainen. Oliko syynä rentoutuminen, italiainen terveellinen ruoka, hyvät ihonhoitotuotteet, reipas liikunta vai aurinko?

Vastauksen asialle sain, kun menin sunnuntaina viettämään äitienpäivää vanhempieni luokse. 70 -vuotias äitini hihkaisi jo ovella, että onpa ihosi todella hyvässä kunnossa ja kaunis. Kiitin ja vastasin, että aurinko ja hyvät hoitotuotteet sekä aurinkosuojavoiteet tekevät tehtävänsä. Johon äitini totesi: ”Vaiko sittenkin kollageeni?”

Niin. Olen käyttänyt Oslo Skin Lab The Solution kollageenijauhetta vuodenvaihteen tienoilta asti säännöllisesti joka päivä. Kollageenin nauttiminen ei tietenkään suojaa ihoa auringolta, mutta voi osaltaan auttaa vähentämään auringon aiheuttamia epäsuotuisia vaikutuksia.

Kollageenin myönteiset vaikutukset havaitsee parhaiten käymällä ihoanalyysissä, ja aiemmassa postauksessani kerroinkin millaisia tuloksia sain kollageenin käytöllä vain 8 viikossa.

Aurinko – pahis vai hyvis?

Altistumme auringolle koko ikämme ja viimeistään näin nelikymppisenä UV -säteilyn vaikutukset alkavat näkyä. UV-säteet haittaavat ihon luonnollista kollageenintuotantoa ja hajottavat jo olemassaolevaa kollageenia. Kollageenin vähenemisen takia iho menettää kimmoisuutensa: se ei palaudu enää entiseen tapaansa venyttämisen jälkeen takaisin, ja syntyy ryppyjä.

Itseasiassa tutkimuksessa on havaittu, että auringon vaurioittamassa ihossa esiintyy 20% vähemmän kollageenia, kuin ihossa, joka ei ole altistunut auringon UV -säteilylle. Ihon kollageenin tuotanto alkaa myös luontaisesti vähentyä 30 -vuotiaasta eteenpäin ja myös se saa rypyt ja juonteet lisääntymään. Iho veltostuu ja kimmoisuus vähenee.

Minun ratkaisuni on ollut ihon suojaaminen auringolta, sekä sisäisesti nautittu kollageenilisä. Oslo Skin Lab Anti Wrinkle kollageenivalmisteen nauttiminen sisäisesti toimii itseasiassa kahdella tavalla: se hoitaa sekä ikääntyvää, että myös päivettynyttä ihoani.

Kollageeni vaikuttaa kaikkialla ihossa

Kun käyttöä on jatkunut jo useamman kuukauden, voin huomata muutoksia kaikkialla ihossa. Oslo Skin Lab -kollageenijauheen käyttäjät kertovat mm vähentyneestä selluliitista ja siitä, että iho voi paremmin ja on pehmeämpi koko kehossa.

Vartalon ja kasvojen ihon suojaaminen auringon UV -säteiltä on ensiarvoisen tärkeää, jotta iho ei palaisi. Aurinkovoide suojaa myös vanhentavan UV -säteilyn vaikutuksilta. Itse käytän kasvoilla suojakerrointa 30 tai 50. Suosin erityisesti kasvoille kehitettyjä aurinkovoiteita. On myytti, ettei iho päivettyisi, jos siihen laittaa aurinkovoidetta. Iho kyllä päivettyy, mutta tasaisemmin ja kestävämmin, sekä tietysti turvallisemmin.

Ihoa kannattaa myös hoitaa sisäisesti kollageenilla. Tarkkana saa olla siinä, että tuote sisältää hydrolysoitua Verisol-kollageenia. Sillä nimenomaan tämän kollageenin on havaittu vähentävän ryppyjä jopa 20% vain kahdeksan viikon aikana.

Ai niin. Tilattiin sitten äitienpäivänä äidillenikin omat Oslo Skin Lab -kollageenit. Vinkkasin hänelle alekoodistani,jolla saa ensimmäisen pakkauksen (4 viikkoa, 28 annospussia) -60% alennuksella hintaan 14,30€ (norm 35,70€). 

Hyödynnä sinäkin tämä -60% tarjous. Suoraan tilaamaan pääset tästä Ja jos et usko, että kollageeni tehoaa, niin suosittelen testaamaan. Voit yllättyä.

<3 Anna

P.s. Oli ihana huomata, miten treenilomallamme Toscanassa oli lisäkseni muitakin, jotka sujauttivat aamiaispöydässä Oslo Skin Lab -kollageenijauheen tuoremehunsa joukkoon.

Tuu myös someen: Instagram @ansaivo

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *