About

Tätä blogia kirjoittaa 40 -vuotias personal trainer – valmentaja, lukion opettaja ja kahden kouluikäisen lapsen äiti Turusta. Kirjoitan intohimostani treenaamisesta, mutta myös äitiydestä, psykologiasta, matkoista, syömisestä ja yleisesti elämästä ja siitä tekemistäni havainnoista.

Aloitin bloggaamisen vuonna 2016. Kaikki lähti oikeastaan liikkeelle Instagram -tilistäni @ansaivo, jonka olin perustanut muutamaa vuotta aiemmin. Kouluttauduin samoihin aikoihin personal traineriksi opettajan työn ohessa. Aloin jakaa instatililläni simppeleitä treenivinkkejä ja -videoita ja ne saivat valtavan suosion.

Työhöni kuuluu tällä hetkellä psykologian ja liikunnan opetusta turkulaisessa lukiossa, sisällöntuottamista eri medioihin sekä Kello Kuuden treenien vetämistä Turussa. Urheilevat lapset pitävät kiireisinä, mutteivät niin kiireisinä, etteikö aina olisi aikaa myös omalle treenille ja kävelylenkeille miehen kanssa.

Vuonna 2018 julkaistiin esikoiskirjani Treenaa Kotona 10,20 tai 30 minuttia (Tammi), joka saavutti mahtavasti kohderyhmänsä: ruuhkavuosia elävät, kiireiset, mutta itsestään huolta pitävät, erityisesti naiset, kuten minäkin.

Ota yhteyttä: anna@keventajat.fi