Mitä mulle kuuluu?

Ensin meni kuukausi ja sitten toinenkin. Lukijani ovatkin huomanneet, että multa ei ole tullut uusia postauksia moneen kuukauteen. Yksinkertaisesti elämä on vienyt mennessään ja sen vuoksi bloggaaminen joutui siirtymään hetkeksi aikaa.

Kirjoittaminen on kuitenkin ollut mielessä lähes joka päivä ja on hurjaa tajuta, että siitä on jo 7 vuotta, kun aloitin bloggaamisen ensin Fitfashionilla ja sitten täällä. Näihin vuosiin mahtuu valtavasti upeita muistoja, ihmisiä ja tapahtumia. Siinä samalla olen muuttunut aivan valtavasti myös itse. Voiko näin sanoa, mutta olen kasvanut näiden 7 vuoden aikana aikuiseksi naiseksi.

Kun aloitin bloggaamisen Fitfashionilla 2013, olin juuri muuttanut Helsinkiin ja aloittanut koulun kaupungissa, josta en tuntenut ketään. Sen jälkeen onkin sattunut ja tapahtunut ja elämä ohjasi minut asumaan Maltalle, jossa edelleen pidän kotipaikkaa.

Maltalla voi haikkailla tammikuussa.

Jos voisin kuvailla menneitä kuukausia jollakin tavoin, se on työ. Olen päässyt tilanteeseen, jossa olen unelmatyössä täällä Maltalla ja sen lisäksi teen mielenkiintoisia freelancer-projekteja työn ulkopuolella. Olen ollut yksinkertaisesti niin kiireinen, että bloggaamiselle ei ole ollut aikaa. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että myös omille intohimoille jää enemmän aikaa joustavan työaikataulun vuoksi ja olen päättänyt jatkaa bloggaamista (myös lopettaminen kävi mulla mielessä, mutta rakastan kirjoittamista niin paljon, että en halua laittaa pillejä pussiin.)

Olen asunut Maltalla nyt vuoden ja vasta muutamien kuukausien aikana on alkanut tuntua siltä, että tämä on mun koti. Kestää yllättävän kauan, että voi nimittää täysin erilaisen kulttuurin asuinmaata omaksi kodikseen ja arki tuntuu mukavalta. Siinä joutuu sopeutumaan moneen asiaan ja kotimaassa moni asia on niin paljon helpompaa, koska ne ovat tuttuja.

Mulle tuli silloin muutama kuukausi sitten tosi vahva tunne siitä, että tänne haluan asettua ainakin vuodeksi tai pariksi. Sain täältä haastavan työn markkinoinnissa ja vapaa-ajalla treenaan, näen ystäviä, nautin auringosta, katselen leffoja, luen ja joskus myös maalaan. Elämä on asettunut täällä kivasti uomilleen vaikka samaan aikaan olen elänyt kaksi elämäni stressaavinta kuukautta.

Olen valitettavasti joutunut viimeisten kuukausien aikana törmäämään paikallisten vilpillisyyteen ja moraalittomaan toimintaan. Jostain syystä eteeni on tupsahdellut ihmisiä, joilla ei ole ollut puhtaat jauhot pussissa. Olen joutunut suoraan sanoen kusetetuksi jo pariinkin otteeseen. Näin rehellisenä suomalaisena sellainen toiminta suoraan sanoen hirvittää ja välillä sitä on toivonut olevansa Suomessa, jotta välttyisi sellaiselta toiminnalta.

Tulen varmasti kertomaan näistä tapahtumista lisää, jotka ovat osa kuin suoraan jostakin elokuvasta 😀

Blogin tarina tulee kuitenkin jatkumaan uudessa osoitteessa 5.4 lähtien. Siirryn täysin omalle sivulle, jossa tulen jatkossa kirjoittamaan. Osoite kannattaa laittaa jo nyt talteen, niin löydät helposti huhtikuussa perille: https://www.pauliinafitworld.fi/

Sivusto on vielä toistaiseksi salasanan takana, mutta 5.4 vanhat ja uudet tekstit ovat siellä näkyvillä. Tullaan siis palaamaan pian asiaan! 🙂

hyvinvointi muodonmuutos onnellisuus mieli
Kommentit (2)
  1. Welcome back, sua on odotettu! 🙂

    1. pauliinafitworld
      29.3.2020, 18:25

      Ihana, tosi kiva kuulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *