Pehmistä aamiaiseksi – marjaisa smoothiebowl

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu kuin pehmis? 😀 Yksi viime aikojen lempiaamiaisistani onkin viime aikoina ollut jäisistä raaka-aineista tehtävä marjaisa smoothiebowl, smoothiekulho, joka on käytännössä kulhollinen jäätelöä aamiaiseksi. Mahtavaa!

Jos smoothiekulhon tekisi pelkistä marjoista, koostumus voisi olla liian hileistä, mutta banaani tuo siihen pehmeyttä ja kermaisuutta. Lisäksi käytän kookosmaitoa tekemään pehmiksestä samettisemman, herkku on siis kookosmaidolla tehtynä myös maidoton (katso myös Maidotonta jäätelöä kikherneliemestä). Lisäksi tämä kulho pitää hyvin huolen päivittäisestä kasvistensaannista. Puoli kiloa päivässä – tästä pehmiksestä saat jo yli 300 g. 😀 Ja lapsetkin tykkää. 😉

aamiainen-smoothieparas-smoothiekulhoPUOLUKKAPEHMIS / PUOLUKKASMOOTHIEKULHO

1 siivuina pakastettu banaani
1 ps (200 g) pakastettuja puolukoita (tai muita marjoja)
1-2 dl kookosmaitoa tai maustamatonta jogurttia
1 tl vaniljauutetta
Maun mukaan haluamaasi makeutusta, esim. steviatippoja tai juoksevaa hunajaa
(Katso myös proteiiniversio)

Pistä kaikki ainekset blenderiin, käytä nesteestä aluksi vain desi. Surauta massa tasaiseksi, lisää tarvittaessa jogurttia/kookosmaitoa, se helpottaa sekoittamista, mutta tekee pehmiksestä löysempää. Nauti heti.

Katso myös:
Kerroschiavanukas
Luumujäätelö aquafabasta
Mansikka-inkiväärismoothie
Proteiinivispipuuro
Pumpkin Pie Smoothie
Pähkinäinen mokkajäätelö aquafabasta
Superhelppo proteiinijäätelö

Kommentit (6)
  1. Raaka puolukkamousse suolakaramellikastikkeella - Pilkettä
    18.11.2017, 09:00

    […] Pehmissmoothie Puolukka-kinuskiraakakakku Puolukkapiirakka Puolukka-pähkinäpuuro Puolukka-piparjuurimaustevoi pihville […]

  2. Raaka puolukkamousse suolakaramellikastikkeella - Pilkettä
    18.11.2017, 09:00

    […] Pehmissmoothie Puolukka-kinuskiraakakakku Puolukkapiirakka Puolukka-pähkinäpuuro Puolukka-piparjuurimaustevoi pihville […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *