Laatuaikaa Denniksen lounaalla
Äiti ja tyttäret-laatuaika joka alkoi aamulla raparperipiirakalla herkuttelulla sai jatkoa lounaalla. Ja hups – jo toista kertaa tällä viikolla (kts. aiempi postaus) kirjoitan Töölönkadun Denniksen lounaasta. Paikkavalinta ei ollut minun, mutta varsin hyvää ajattelua äidiltäni. Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, Dennis palvelee hyvin eri ruokavalioita noudattavia. Minä löydän sieltä aina jotain mieleistä, ja myös kasvissyöjäsiskoni löytää sieltä aina jotain – eikä ainoastaan yhtä vaihtoehtoa. Mielestäni kasvissyöjän on itseasiassa monesti haastavampaa löytää vaihtelua ravintoloiden listoilta. Minun on lähes poikkeuksetta helpompi löytää syötävää kuin siskoni.
Alkupalasalaattipöydän antimista herkuttelin sienisalaatilla, tomaatti-avokadosalaatilla ja coleslaw’lla, ja pääruoaksi lounaslistan jokirapusalaatti. Erityisesti sienisalaatti oli erinomaista! Se oli kuohkeaa ja maukasta, ei mitään einesjankkia. Sienet olivat kivan reiluina paloina. Koko seurueemme oli erityisen vaikuttunut alkusalaattipöydästä. Siskoni kehui erityisesti couscoussalattia. Äitini söi lounaslistan sienitäytteisiä kesäkurpitsoita, ja siskoni tomaatti-mozzarellapastaa joka oli kuulemma erinomaista.
[…] lounas: Lohta Denniksen lounaalla Laatuaikaa Denniksen lounaalla Lounas […]
[…] Lingon lounassalaatti Lohta Denniksen lounaalla Lounas Da Vinci Ristoranten terassilla Laatuaikaa Denniksen lounaalla Lounas […]