MAAILMAN PARAS AVOKADODIPPI RESEPTI

Ai että! Tämä avokadodippi resepti on kyllä vertaansa vailla. Jaoin tämän hetki sitten Instagramin puolella, ja voi veljet kuinka monta ylistävää viestiä tästä sain. Tähän itsekin hurahtanteena ei sinänsä kyllä yllättänyt, että viesteissä mainittiin tätä vedettävän jo viidettä kertaa viikon sisään ja nautittavan lähes jokaisen ruuan ja napostelun kylkiäisenä.

Mähän itse rakastan kaikenlaisia höysteitä ja sauceja, ja erityisesti kaikki kylmät maitopohjaiset dipit ja kastikkeet saavat mut laulamaan aariaa. Nyt siis jakoon täällä bloginkin puolella yksi näiden lyömättömistä kuninkaista, jonka aikoinaan olen napannut vanhalta joukkuekaverilta käyttöön (oma toteutus saattaa olla tästä sovellus, koska aikaa on vierähtänyt). Ja sille tielle jäätiin. Omnom.

AVOKADODIPPI RESEPTI

Mitä tarvitset?

  • 2 kypsää avokadoa
  • 2 dl kermaviiliä tai paksua jugurttia
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • puolikkaan limen tai sitruunan mehu
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • (tuoretta punaista chiliä pieneksi silputtuna)

Ja miten se tehdään?

  1. Muussaa avokadot haarukalla lautasella ja siirrä pieneen kulhoon
  2. Lisää kulhoon murskattu valkosipuli, kermaviili/jugurtti, limen mehu, suola ja mustapippuri
  3. Sekoita huolella ja voila! Koko komeus on valmis!

Minkä kanssa tätä mussuttelisi?

(ja samalla ruokaideoita arkeen ja viikonloppuun)

  • Tortilloiden, tacojen tai nacho-pellin kyljessä
  • Hampparin tai pitaleivän välissä tai osana Hodari-buffetia
  • Dippikastikkeena dipattaville (nachot, dippivihannekset, sipsit, ruissipsit jne.)
  • Lisukkeena ruualle tai salaatinkastikkeena
  • Burrito bowlin kyljessä
  • Herkullisten voileipien levitteenä osana muhkeita täytteitä

Kermaista viikonlopun odotusta!

EDELLINEN JUTTUNI:
Älykelloahdistus, poltetut kalorit ja 10 000 askelta?

VALMENNUKSET:
Prove-valmennukset

treeni-ja-ravinto reseptit rasvat
Kommentit (0)