Kerro, miten ottaa iisisti ja ALEkuponki

Minun pitää kirjoittaa kissan kokoisin…tai enemmänkin suuren kissaeläimen, kuten leijonan kokoisin kirjaimin jonnekkin näkyvälle paikalle teksti:


THIS TOO SHALL PASS

Kaikki, aivan kaikki, menee ohitse aikanaan. Yksikään päivä ei ole edellisen kaltainen. Yksikään hengenveto ei ole toiseen verrattavissa. Jokainen tunti, minuutti, hetki ei enää toistu. This too shall pass, tämäkin menee ohi. Sairastaessa on se erittäin tervehdyttävä “mantra”. Kivussa, pahassa olossa, voimattomuudessa ainakin itse ajattelen, että tämä ei mene ikinä ohi. Minä en toivu. Yllättävää, että seuraava viisi minuuttia saattaa antaa levon kivusta. Seuraava tunti päiväunien jälkeen on hieman jo virtaa täynnä. Hyvin nukutun yön jälkeen jalat kantavat niin hyvin, että jaksaa seisten laulaa katedraalikuorossa liturgian ajan.

This too shall pass…

Vointini on tänään melko hyvä. Olen jaksanut. Jalat ovat kantaneet. Elämä tuntuu jotenkin valoisammalta. Ollessani viimeksi sairaalassa, mieheni kävi vierailulla ja lähtiessään palasi vielä ovelta muistuttamaan:” Sitten kun toivut tästä relapsista, niin et ala heti hyvänä päivänä leipomaan kakkuja. Muistat ottaa iisisti”. 

Kuinka hyvin mieheni minut tunteekaan. Tänään kun on parempi päivä, suunnittelen jo huomiselle tarttuvani kakkukirjaa ja kokeilevani jotain uutta reseptiä.  Ei saa. Nyt ei saa. Miten otetaan iisisti…? 
Siinä minulle taas elämänmittainen harjoitus. Ota iisisti silloin kun voi. Se tekee hyvää terveydelleni. 
Ja kiitos kaikille arvontaa osallistujille! Kolmivuotias pieni onnetar poimi taikinakulhosta voittajan nimen.

Onni suosi tänään Nannaa. Sähköposti laitettu voittajalle. 
Muistutukseksi vielä näin pikkujoulukauden ollessa käsillä, kannattaa hyödyntää alennuskoodi strong1711, jolla saat 10% alennusta Dress Like Marie nettikaupan ostoksista.  Paljon ihania juhlamekkoja ja tunikoita! Alennuskoodi on voimassa 19.11 saakka. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *